Forumet - Dag för dag, en kaninunges utveckling!

Dag för dag, en kaninunges utveckling!

9824 3 61
Tänkte att detta kanske kunde vara intressant att följa för de som aldrig får vara med från start. Kommer att uppdatera med bilder på ungarna varje dag (förhoppningsvis) och berätta lite vad som händer vid varje stadie i utvecklingen från en rosa korv till leveransklar kaninunge!Dag 1: Kaninungarna är båda blinda och döva, de ligger bara i boet och blir diade TVÅ gånger om dagen. Många som får sin första kull blir orolig över att mamman ej tar hand om ungarna, men i naturen så träffar honan bara ungarna i gryning och skmning efter som att hon är ute och betar resten av dagen och natten.

Image
Image

Spana också in:

isola:

Fryser de inte då? :(


Varfr skulle mina, som bor inne, frysa mer än de i det vilda? [cute] Alice har ju byggt ett bo (tänk typ ett fågelbo) av hö och sedan har hon slitit av sig nästan all päls så hon kan bädda ned bebisarna.

My dreams are her:

Vore häftigt i fall du gjorde en time lapse.


Ja, det hade varit coolt.

XMinGrönaLampaÄrDödX:

Bara jag som tyckte det kändes konstigt att de låg på en tallrik?


Haha, var det enda vita som fanns nära till hands. [cute]
Geigerzähler:

Varfr skulle mina, som bor inne, frysa mer än de i det vilda?


Haha men tänkte att de i vilt tillstånd grävde ned dem i en håla lr ngt! Kattungar och hundvalpar behöver ju mammans kroppsvärme i början även inomhus så tänkte lite därför. Och dessa är ju så nakna. Vill sy små tröjor åt dem!