Forumet - Dagens admins och mods

Dagens admins och mods

1770 0 79
Jag tror att jag pratar för alla när jag säger att: Få/Ingen nuvarande mod har sitt inrespel fungerande för att ha sådant ansvar. Nämner inga namn. Att seperera raporteringar/um-personer med ens personliga känslor är krav. Synd egentligen att det inte är så längre. De som sträcker ut sina händer, blir valda bland. Det suger. Visst kan man visa intresse men i slutändan ska det vara användare som blir erbjudna, av en kompetent ledning.

Ums Image = Barnsligt/Fjortis ställe att trolla och leka i. Inte det seriösa internetforum som en gång visades i svensk tv-reklam eller marknadsgjordes för. Den uppfattningen får även de mest ovetande efter en vecka. Dags att ändra på den kanske?

Samma gamla umare återfinns. Kommer sällan nya som hänger runt, med tanke på potentialen som finns.

Kommer ihåg när sidan startade, det var då den blev populär. Dagens admins som sköter sidan har blivigt mindre kompetenta.
Får ni in så mycket pengar att det känns ovärt att ändra moralen i hur sidan modereras?

Spana också in:

internet:

ungdomar.se/ungdomsmottagningen.se


Ungdomar.se är fristående.

internet:

har aldrig varit seriöst så jag tror dina minnen är fabricerade


Det började som en operation tillsammans. Panelerna från början var arbetande hos ungdomsmottagningen. Jag var med på ett flertal möten i skövde när sidan först publicerades. Men idag är sidan så oseriös så att det är ett hån mot hur det en gång var, och de som drömde som sidans framtid... säger bara att om dem idag var döda, skulle de vändas i graven.
Kommer förresten ihåg folk som sa det här redan när jag precis hade börjat som moderator för tre år sedan. Jag ser ingen skillnad på då och nu, förutom att trollen är roligare och sidan är mer stabil.

Det kommer förresten in väldigt få varningar nu för tiden, jag märker nästan aldrig att min fina varningstriangel-symbol lyser. Detta kanske också beror på att moderatorerna är snabbare med att lösa problemen, men eftersom att jag kollar så ofta så känns det inte så.

Något som är kul är att folk alltid kommer klaga på moderatorerna, vare sig de gör sitt jobb eller inte. Jag kommer ihåg en um-träff för många år sedan där BTA (eller kanske Internet) sa till mig att "Moderatorerna utnyttjar sin makt" och kunde inte låta bli att skratta högt, eftersom att det var ett så bisarrt uttalande.

Särskilt sedan Åtta tog sin plats överst i hierarkin så har vi mods haft väldigt lite egen "makt". Jag har själv sett honom säga till flera moderatorer på skarpen när de gör fel. Det som jag tycker är felet med UM är att vi inte har några regler att gå efter eftersom att de är så jävla mångtydiga och omoderna, trots att folk sagt att de måste ändras.

Men hur som helst, om vi gör vårt mod så kallas vi för fascister, om vi inte gör vårt jobb så skulle sidan gå helt åt helvete.
internet:

men visst, jag håller med.


Säger att alla som kommer ihåg, gör det. Många kompetenta har avreggat sig för att aldrig mer synas på um.se.

isola:

Tycker att Åtta är bra


Jag tycker om Åtta med.

timeisrunningout:

Jaha, vad har du nu varit med om för orättvisor?


Kan säga att du är en av de som jag ville markera under "få"
zIGGE:

Kan säga att du är en av de som jag ville markera under "få"


Det glädjer mig förvisso, men jag tycker du skulle kunna komma med mer konstruktiv kritik än bara "det var bättre förr". Utan medlemmarnas åsikter och kritik kan vi inte bli bättre mods, men kritiken måste vara mer specifik för att en ändring ska ske.

Nu blev jag sugen på att se De kallar oss mods.