Forumet - Dagens människor är så lata...

Dagens människor är så lata...

2169 1 22

Spana också in:


JagOchMinPanda:
Men det var ju inte jobb jag snackade om. Vi använder hårspray som förstör ozonlagret, som håller på att försvinna på grund av oss människor. Vi hugger ner en Massa träd och samtidigt blir hundratals djur utan hem. Vi människor måste ändra på vårat beteende
Vi skänker biståndspengar till fattiga länder så att mindre svälter eller dör i sjukdomar trots att jorden är överbefolkad.

Goldar:
Vi skänker biståndspengar till fattiga länder så att mindre svälter eller dör i sjukdomar trots att jorden är överbefolkad.
Birth_rate_figures_for_countries.PNG
Speciellt fattigt är vissa delar utav Afrika och många dör där. Därför så föds också mest personer där just för att som familj kunna hjälpas åt. Om mindre folk dör och mindre fattigdom så kommer troligtvis det bli mer jämt.

JagOchMinPanda:
ja, visst, vi gör bra saker också, men det var dom dåliga sakerna vi gjorde som jag pratade om. Och det är inte bara vi i Sverige, utan det är över hela världen, och alla länder skänker inte pengar till fattiga länder
Privat personer skänker också pengar.
Sedan är det väl inte särskilt bra igentligen att vi skänker pengar för att hålla fler vid liv när jorden är överbefolkad?

Razor:
Har du kollat upp din egen länk? Det står inte att jorden är överbefolkad, det står att risken finns för överbefolkning men man är inte säker på hur stor den är. Vissa menar att folkmängden på jorden kommer att stabiliseras, andra menar att den kommer öka tills det blir överbefolkat.
Det är fortfrande ologiskt att ge mediciner och mat för att hålla fler vid liv i de områderna med störst risk för överbefolkning.