Forumet - Dagens musik suger!

Dagens musik suger!

6183 4 76
Är jag ensam med att tycka att dagens musik är sämst? När jag hör t.ex. Lady Gaga, Nicki Minaj eller Justin Bieber på radion blir jag trött på världen. Hur kan man lyssna på sån musik? Felet med de flesta tonåringarna är att de inte tänker för sig själva. De lyssnar på musik som bara handlar om fester, sex och liknande.

Artisterna idag skriver inte sina egna låtar, fixar sina röster med autotune och ska se helt perfekta ut. Varför kan inte alla inse det? Musik idag har nästan ingen känsla i sig, och all popmusik idag låter likadant. Jag är ett stort fan av rockmusik ifrån 80,90-talet och tål inte att lyssna på musiken som spelas på MTV idag. Är det nån som känner likadant? [bigsmile]
Panda:

Finns mycket bra musik idag också och det fanns mycket dålig musik på 80, 90-talet med.


this

Det är bara det att den dåliga musiken från den tiden inte lever kvar idag, därför det känns som det var mycket högre standard förr. Och givetvis att det är enormt mycekt större utbud idag, då det är mycket lättare att få ut sin skit

Spana också in:

Musicismylife:

Är jag ensam m


men då lyssnar du helt enkelt på fel musik då ju. ta pop, har alltid sugit. MJ sög, abba sög, madonna sög, britney sög, lady gaga suger, bieber sug osv. visst rock kanske var bra förr men suger nu men hip hopen är grym nu och var grym nu, resten skiter jag i

sluta klaga och lyssna inte på radio.
Det görs mycket bra musik idag. Att den inte spelas så mycket på de populäraste radio och tvkanalerna betyder inte att den inte finns.

Mycket av den musiken från förr vi gillar idag var ju inte alltid så populär när den var ny så att påstå att det som är populärt idag inte är lika bra som det som var inne på den tiden tycker jag väl inte är helt rätt. Det har alltid spelats mycket skräpmusik framför bra musik på radio.
Musicismylife:

Lady Gaga


Är inte nödvändigtvis dålig. Det är bra hantverk,sen att musiken och produktionen inte tilltalar mig,är en annan sak.

Musicismylife:

Artisterna idag skriver inte sina egna låtar


The Monkees skrev inte heller sina egna låtar. Joan Baez framförde mest Bob Dylan låtar, osv.

Musicismylife:

tål inte att lyssna på musiken som spelas på MTV idag


Där håller jag med dig dock. På 90-talet spelade åtminstone Nirvana unplugged. Men idag är allt ett rent helvete.
Musicismylife:

Eftersom jag lyssnar på rockmusik finns det inte så mycket ny musik som jag gillar, eftersom att rockmusiken idag är svag.


Själv skulle jag nog säga att jag tror att det förmodligen finns lika mycket bra musik idag som "förr", den största skillnaden är nog att det idag görs så pass mycket att det är svårt att filtrera ut de kassa banden, innan blev nästan bara de bra banden signade helt enkelt, och de som visade sig att inte vara bra har helt enkelt blivit bortglömda med tiden (för det släpptes en massa skit även förr i tiden), idag med internet, själv-släpp av skivor och en extrem mängd av skiv-studior så finns det en extrem mängd band, letar du tillräckligt mycket kan du säkert filtrera ut minst ett par dussin band som är minst lika bra som de klassiska rockbanden..