Forumet - Dagens outfit [bildtråd]

Dagens outfit [bildtråd]

466115 48 5698
2gpe9n5.jpg

Clark Kent skjortan Hjärta

mnv7kEJ.jpg

Bara västen som är ny, passade perfekt tyckte jag med kläderna hemifrån. Fick ingen bild på det andra plagget. Provade mer färgstarka saker och en annan blev så glad när jag sa att den hade jag provat, och vi båda tyckte armarna var för stora men hon tog den så fort jag sa att man kunde ha den på stranden. Nån slags poncho var det från indiska. Och en till udda grej från ett udda märke jag aldrig hade sett förr men det var storlek 44 på den </3

Hittade min egen turkos klänning där också med zentangle mönster, tre gånger har jag hittat den på olika secondhander. Det ni!
IMG_20190407_192623_950.jpg

Tydligare bild på byxklänningen som jag lärt mig det heter men min hand ser ju avhuggen ut. Pip! Shockerad
Jag solar inte, skuggorna lugnar ner mig.

Och jag gillar inte jordgubbar, förlåt. Jag gillar cardcaptor sakura mer än sailor moon. Och min rosett gillar jag. Någon skrev att jag var kamouflageklädd men jag tror inte jag passar in med the Tribe i denna stil. Det behövs lite mer. 

Spana också in:

20190423_184216.jpg

Den jackan som jag alltid gått i skogen med bland myror och spindlar, bäckar och klippväggar. Nu går jag med den i stan och har samma gröna färg på byxorna.  Jackan fungerar även bra och hänga kläder på om man är på loppisar. Men det bästa av allt är att den är helt okej upp till, behöver ingen halsduk som prydnad och armarna kan man dra upp. Sen vet jag inte hur det ser ut när det blåser för den är v ringad längst ner.