Forumet - Dagens ungdomar, perversa

Dagens ungdomar, perversa

581 0 23
Ja, haha. Har snokat runt å läst lite olika trådar varav den enda är mer pervers än den andra. Ungdomar verkar ju vara skitkåta !
Så, ja undrar, hur fan gjorde folk för, va det ko tarm med en knut på elr vafan körde folk analt. Eller sprutade de helt enkelt bara i käften. Hade de sex i tånåren elr runkade de bara sönder. Är det porren som gör oss så kåta idag, letar desperat efter svar xd

Spana också in:

Svaret är att dagens användning av tillväxthormon och antibiotika till köttkreatur påverkar ungdomarnas hormonhalt och gör de kåtare än för några generationer sedan.

Eller så var de lika kåta då, och skillnaden är att internet som medium gör det lättare att få inblick i tonåringars sexliv.
Jag tycker att det stämmer att ungdomar blir kåtare vad det lider.
Numera, till exempel, är analsex vida beprövat och ganska så populärt och ses av många som en normal del av sexlivet. Men det är för i helvete inte normalt nånstans, tycker jag. Nej.

Det var bara ett exempel. Och med kåtheten ökar oförsiktigheten, varpå könssjukdomar ökar lavinartat. Ja ni, ibland undrar man vad det är för lallare i vår generation egentligen.