Forumet - Dagens vidrigaste

Dagens vidrigaste

1889 0 53
Det här är det värsta jag läst på länge. Helt sjukt att sex med djur inte är förbjudet. Spelar ingen roll om djuret är villig eller ej, lagen missbrukas rejält och många tar skada av akten utan att det någonsin upptäcks. Känner just nu att jag aldrig vill ta valpar i framtiden på min 1-åriga tik, just för att man aldrig vet till vilken galning hunden kommer, eller till vilken galning den säljs i andra hand till för den delen.

"Den 45-årige före detta direktören tar ett hårt tag om tiken när den oroligt spjärnar emot.
Han köpte hunden billigt på Blocket av en familj som ville att den skulle få ett bättre liv ute på landet.
I stället utsätts den nu för plågsamma övergrepp av medlemmar i djursexnätverket."

http://www.expressen.se/Nyheter/1.1364894/har-erbjuds-expressens-reporter-att-ha...
Läs hela artikeln. Jag vill spy. Vad känner ni?

Spana också in:

Nevon:

Vilken rätt har du att döma och kritisera deras sexuella preferenser? Folk får väl syssla med precis vad de vill så länge ingen lider utav det?


Har ingen rätt alls. Men att döma folk är människor bra på, medvetet eller omedvetet. Även om man vill eller inte.

På vilket sätt måste någon lida av det? Får man tex sätta upp hemliga kameror i omklädningsrum? Ingen lider ju av det så länge dom inte får reda på det.

Och i det här fallet så lider ju hunden av det. Alltså är det en sån händelse som inte får hända.

Sen är det ju självklart så att jag tycker att de får göra precis som de vill, så länge det aldrig går ut över någon som inte gått med på det. Direkt eller indirekt. Fast det betyder inte att jag tycker det är normalt.
Nevon:

Folk får väl syssla med precis vad de vill så länge ingen lider utav det?


Om du är säker på att djuret inte lider och inte heller kan komma att göra det senare är det okej. Eftersom du inte kan vara säker så är det inte okej att utnyttja ett djur sexuellt. Jättesimpelt.
sandersson:

Tänk om samma sak gällde för sex med barn. Så länge barnet är med på det (alltså omedvetet om vad som sker) och inte tar fysisk skada under själva akten så är allt frid och fröjd. Bara att köra på!


Du kan inte jämföra ett vuxet djur med ett människobarn. [no-no]
Jag mår så jävla dåligt av att höra sådant. Om hunden vill knulla på honom antar jag väl att det är ok. Men han ska knappast köra in något i hunden, det är våldtäkt. Hade jag bevittnat något dylikt med egna ögon hade jag troligtvis blivit mentalt sårad för livet, såvida jag inte ingripit och gjort något åt det. Jag kan inte förstå vad som circulerade i skallen på folket när de legaliserade Tidelag i samband med legaliseringen av homosexualitet. Det anser jag vara helt jävla sjukt!