Forumet - Dags för en tävling!

Dags för en tävling!

1110 3 9
I takt med att en röstning angående den nya publicitetsdagen sker i denna tråden: http://ungdomar.se/forum/thread/veckans-poll-aer-snart-tillbaka vill jag passa på att utlysa en tävling som förhoppningsvis väcker en del uppmärksamhet hos om inte de flesta, defintivt hos er med ett brinnande intresse för design.

Tävlingen går helt enkelt ut på att designa en ur grunden ny avatar och en så kallad threadheader åt oss!

Befintlig avatar:

avatar.jpg

Befintlig threadheader:

top_9.jpgRegler:

Avatar: 180x180 pixlar
Threadheader: 700x180 pixlar
Filformat: .PNG

Till skillnad från befintlig avatar och threadheader måste den nya bakgrunden i bilderna vara helt transparant (background layer opacity: 0%)

Intruktionsbild:

exempel.jpgMan får som tävlande enbart posta ett bidrag (avatar+threadheader) per person.

Bilderna skall följa temat: "veckans poll", hur ni väljer att tolka det är helt och hållet upp till er själva!

Bilderna får ej vara av sexuell karaktär och ej heller kränkande mot en folkgrupp.

Bilderna får ej innehålla reklam eller länkadresser till andra hemsidor.

Att håna andras bidrag är strängligen förbjudet, vi välkomnar alla medlemmar att bidra oavsett tidigare erfarenheter, kunskaper och/eller konsnärliga begåvningar.

De tre bidrag som är mest i enlighet med våra önskemål väljs ut av oss och sänds till en ny poll så att alla medlemmar skall få vara delaktiga i det slutliga valet!

Den slutliga vinnaren får äran att representera oss på press och i trådar, samt välja ut 5 stycken specifika ämnen hen vill skall tas upp i Veckans Poll.

Ni har fram till Lördagen den 22:e Augusti kl. 12:00 att skicka in en massa bidrag till oss! Vill ni inte posta dem direkt här i tråden är ni även välkomna att skicka dem till oss på PM eller email: [email protected]

Jag önskar er ett stort LYCKA TILL!

Spana också in: