Forumet - dålig självkänsla

dålig självkänsla

308 0 10
Jag har sjukt dålig självkänsla (har försökt träna upp den men det verkar helt omöjligt),jag hatar mig själv och mitt utseende väldigt mkt och kan gå omkring och upprepa meningar för mig själv, tex "Jag är så jävla ful" och "Jag hatar mig själv"

Sen är jag jättedålig på att tala inför folk också,och massor av andra saker...

Och pricken över i:et är att jag misstänker att jag har aspergers (är verkligen inte säker, men eftersom jag har så dålig självkänsla, gör tanken mig väldigt deppig[shake])

tacksam för pepp och råd[love]

Spana också in:

Istället för o koncentrerar dig på vad du inte gillar med dig själv, försök o komma på de saker du faktiskt tycker om hos dig själv! Lättare sagt än gjort, men det är en bra början.

Du har tex fina ögon! Vet att det kanske är lite redigerat, but still! Om du känner att du har vissa "brister" får du också tänka på att det förmodligen bara är du som märker dom.

Det där med att prata inför folk vet jag att det är lite jobbigt, var jätteblyg när jag va liten. Men det försvann sen med tiden och det gör det nog för dig också.

Sök upp någon om du tror att du har aspberger, kolla för säkerhets skull. Lycka till!
Låter som att ditt självförtroende också är ganska så obefintligt. Jag själv har också helt galet låg självkänsla och gick hos psykolog men vi hann aldrig riktigt gräva djupare i det förrän hon gick på mammaledighet. Men usch det hindrar än så mycket i livet, jag sitter hemma hela dagarna för att jag har så dålig självkänsla att jag inte skulle klara ett jobb. Jag KAN inte ta kritik (inte ens konstruktiv) för då skäms jag ihjäääl och ligger och gråter på kvällen (gud vad patetiskt egentligen) ... ah känns som att jag skulle kunna skriva en hel roman här och jag har inte ens någon poäng... :S haha, menee jadu, vet hur det känns iaf.

Styrkekramar!