Forumet - Dålig självkänsla vad gäller sex

Dålig självkänsla vad gäller sex

2697 0 24

Spana också in:

amsi: hur menar du?
isola: eller på att du inte ska vara bra el snygg nog?
Jag tycker om min kropp, jag accepterar den. Det är inte det som är problemet. Och jag är egentligen inte orolig över att jag inte skulle prestera, tänker inte så kring sex. Däremot så känner jag spontant ingen värdighet eller stolthet på det området. Vilket jag gör på många andra områden, min första förälskelse exempelvis blev en katastrof, jag blev fortfarande inte svartsjuk, däremot så blev killen som hon blev tillsammans det på mig. Jag blev i stället såklart förkrossad och ledsen, efter ett tag, men jag kände fortfarande att jag hade en värdighet och stolthet där, inte samma sak vad gäller sex har jag insätt nu. Om någon jag gillar ligger med någon annan, då blir jag ibland svartsjuk, jag känner mig spontant besegrad och överrumplad. 

Leijonsparf: så känslor som har med sex att göra har inget med sex i allmänhet att göra? låter rimligt.
han vill bli vald och blev det inte. om hon hade blivit tilsm med någon annan så hade han väl påstått sig ha dålig självkänsla när det gäller förhållanden eller landet som hon och killen åkte på semester till.

isola:
personen du gillar väljer någon annan framför dig, såklart att du känner att det är jobbigt.
dålig självkänsla när det gäller sex syftar ju på att du är det när det inbegriper dig själv.
Det är tråkigt att du är så argumentationsglad att du gillar att tolka det jag säger som om jag säger något konstigt. 
kulturmarxisten:
Nä, mitt sexliv har alltid  varit en katastrof, men har inte tänkt på det så. 
testa att ha mer sex. gärna med samma person. du behöver ju inte tvinga fram det, men du behöver inte avvakta i väntan på ditt livs stora kärlek heller. om du har någon person som du tycker om, attraheras av och känner dig hyfsat bekväm med, och denne är intresserad, så kör på. har man hyfsat mycket sex med samma person så lär man sig andra saker om sin sexualitet än om man ligger runt, oavsett om man gör det regelbundet eller bara ligger med någon lite då och då.