Forumet - Dåligt uppförande mot föräldrar?

Dåligt uppförande mot föräldrar?

422 0 29
Jag är riktigt oförskämd, otrevlig och uppför mig som om mina föräldrar är piss. Dom är egentligen bäst i hela vida världen men ändå går all min ilska ut över dom. Jag säger dumma saker som jag egentligen inte menar, jag fnyser åt dom och uppför mig som ett svin istället för att uppskatta att dom bara vill mig väl.

Vill verkligen ändra mig men det går inte, är lika otrevlig ändå :S HUr gör ni?[mad]

Spana också in:

Fullt normalt serru!

Jag var en hemsk tonåring, min äldre syskon var värsta änglarna i jämförelse, jag skrek, svor, stampade i trappen, smällde i dörrar, kastade sönder saker, grät, stack hemifrån, vägrade prata med dom, hotade att ta livet av mig (och var på väg att göra det några ggr) skar mig, slogs med mina syskon, lät inte mina föräldrar röra mig..

Ska jag fortsätta? [cute]
Fast nu tror jag att jag är rätt så snäll faktiskt iallafall ibland kan fortfarande få små utbrott men då far jag ut, är borta nån timme å sen då jag kommer hem så är jag helt lugn..
Jag har kommit fram till att det inte bara finns "förjävliga tonåringar". Föräldrar kan också vara dåliga. Jag har ingen bra relation till min mamma och vill inte heller ha det (även fast hon nu så gärna vill det.) Jag tycker inte om hur hon beter sig och ser därför ingen poäng i att försöka bli bästa vän med henne, en sådan relation behöver man inte ha med föräldrarna för att må bra.

Men när vi väl träffas (bor ensam) så kan jag väl anstränga mig lite extra för att vi ska kunna gå ihop, men har inte någon som helst respekt för henne. Jag kan ju säga att allt blivit bättre mellan oss när vi inte längre bor under samma tak. [y]

Och det här ser jag som en positiv sak då jag vet hur jag ska bete mig och uppfostra mina barn. Som sagt, det här är inte längre någonting som stör mig.