Forumet - Damhockey

Damhockey

1482 0 17
Jag är 17 år och har alltid velat spela hockey men det har inte funnits några damlag där jag bor och dom närmsta lagen ligger 2 timmar härifrån med bil. Jag har kontaktat hockeyklubben som ligger i närheten där jag bor. Hade varit roligt om man hade kunnat få ihop ett lag och börjat spela. Vad kan man göra mer? 
Du kan ju höra med eventuell idrottsförening i din hembygd? Om det finns möjligheter till ishockey överhuvudtaget (men det borde det finnas, tycker jag i alla fall). Du kan höra för dig ifall det skulle kunna gå att styra ihop ett hockeylag, det skadar aldrig att höra av sig.


Inlägg redigerat av admin: Hembygd stavas med ett g, förbannat

Spana också in:


Istechetvåpunktnoll: Du kan ju höra med eventuell idrottsförening i din hembyggd? Om det finns möjligheter till ishockey överhuvudtaget (men det borde det finnas, tycker jag i alla fall). Du kan höra för dig ifall det skulle kunna gå att styra ihop ett hockeylag, det skadar aldrig att höra av sig.
har skickat till klubben och frågat om det skulle finnas en möjlighet att kunna styra upp ett damlag. Hoppas verkligen att det går. Tyvärr så satsar dom ju bara på herrarna:/ men hoppas kan man alltig göra.