Forumet - Dan Park

Dan Park

38279 0 67

Dan Park är den där långhårige snubben som placerat en burk med texten "Zyklon B" utanför judiska församlingen i Malmö samt skaparen av affischer som denna, som han satt upp på olika elskåp.

nf383y7

qbjjyt3


oumhpqc
han nu har även gett sig in i muggbranschen och avslöjar på sin blogg att han funderar på att massproducera denna skapelse.
pwzygt3

hallå, kan ni inte redovisa vad ni röstade??

det enda man kan kalla konst/annat/någon form av inlägg i samhällsdebatt/annat enl moi är bild nr tre då det mycket riktigt är mer okej att kritisera kristendom och bibeln än islam och koranen. dock har det ju med vilket dåligt rykte muslimer har att göra.

Spana också in:

isola: Både och 3 st
Han sysslar mycket med rasistisk konst, och jag håller inte med många om att konst ska vara en frizon för att kunna uttrycka diverse avvikande teman. Det man gör i konstens värld är också på ett eller annat sätt uttryck på hur man som privatperson fungerar. Kanske inte att Dan park är rasist, men definitivt att han har en lösare hållning till den politiskt korrekta hegemonin än vad gemene person har.

Till trots så tycker jag att det han gör är skitroliga grejer. Smått avundsjuk faktiskt och önskar att jag satt på lite konstnärliga färdigheter som han då jag har massor med liknande idéer som jag önskar uppfylla.  
isola: men vadå både och då är ju alla klisterlappsskapare och uppklistrare från rasistsidor också konstnärer
Nej, då är man bara en rasist. Konst kan det i sammanhanget bli om det uppfyller ett annorlunda syfte än det i det här fallet, rent politiska. Du gör det för att väcka känslor, ilska såväl som komik eller andra känslouttryck.

Men visst är det lite problematiskt med de liberala definitioner gällande konst som personer, som tror sig veta bättre, har. I praktiken kan allt som sägs och görs vara konst i någon form och med det kräva separat behandling för sina aktiviteter.

isola: Både och

Dan Park är rasist, missbrukare och har förmodligen nån typ av psykisk sjukdom. Han behöver vård snarare än fängelse.

Men ja det är ju såklart nån typ av konst det han håller på med. Man kan ju vara konstnär och rasist samtidigt. Men det mesta han gör är ju verkligen sjukt dålig och osmaklig konst. Politiskt är han helt dum i huvudet. Han deltar regelbundet på nazistiska organisationers aktiviteter t.ex. och är övertygad rasbiolog.


Weeaboo: Nej, då är man bara en rasist. Konst kan det i sammanhanget bli om det uppfyller ett annorlunda syfte än det i det här fallet, rent politiska. Du gör det för att väcka känslor, ilska såväl som komik eller andra känslouttryck.Dessa syften kan man ju ha när man klistrar klisterlappar och skriver rasistiska slagord på förskolor också.