Forumet - Daniel Adams-Ray

Daniel Adams-Ray

874 0 58
Okej innan jag går och lägger mig vill jag bara framföra ett budskap till användarna på ungdomar.se. Detta gäller bara dig som är ett fan av Daniel Adams-Gay.

Grattis.

Grattis!... Grattis som fan! Du har nu upplevt vad felet i samhället ligger. Du har upplevt det via din indirekta koppling till din totala själlöshet och ditt bristande förstånd, att du nu är felet i samhället.

Alla människor som faktiskt harr fått för sig att den här mannen är bra för att han upptäckte att kula rimmar på smula är värdelösa kreatur. Ni är så jävla onödiga att ni faktiskt inte förtjänar att leva. Alla människor som ni någon gång ha varit i kontakt med är nu dummare, pga den epidemiska inkompetens och epic failness som ni besitter, och som ni sprider via att ni andas.

Ni är det pinsammaste som drabbat världen sedan lunarstorm. Ni är värre än Hitler. Och om ni väljer att ta kulan för att ha lyssnat på denne herras album - så kommer ni inte ens få en smula tillbaka...assholes...

Spana också in:

/care på tråden men kan hålla med till en viss grad, spyr på fjortisar som sitter i korridorerna och sjunger med texten skitflummigt samtidigt som dom spelar låten på deras jävla sony ericssons, som har helt jävla usel ljudkvalitét för att de spräckte högtalarna när de spillde folköl på den, och när de förpestar min live feed med deras jävla låtcitat från gubben i lådan:

"För dig ska jag, göra det tusen gånger om." Med en punkt på slutet (fjortisar använder aldrig annars punkt) För att visa hur allvarliga dom är.internet:

daniel adams-ray gör snygga kläder


är det han eller linnros som har det där märket lagom?
iosib:

jag hade aldrig hört låten innan den här tråden, tack och lov, men det känns som om han har fått den där raden från flyga drake, vilket känns lite (otroligt) fantasilöst.


hur har du lyckats undgå denna låt, trodde det var 100% omöjligt. det jag inte förstår är hur han inte blev känd för singeln han hade innan. båda har ju spelats överallt, hela tiden.
internet:

tre månader kanske, eller två, men den blev en radiohit samma dag som den släpptes, typ.


har inte lyssnat på radio heller. känner mig bäst nu, har slumrat till brus under treriksröset.

hans kläder var faktiskt rätt snygga, synd (tur?) att jag har tröttnat på avskalat, upprullat, stort avsmalnande.

grunge, baby, grunge.

ska nog sova.
Tamburinmannen:

värdelösa kreatur. Ni är så jävla onödiga att ni faktiskt inte förtjänar att leva. Alla människor som ni någon gång ha varit i kontakt med är nu dummare, pga den epidemiska inkompetens och epic failness som ni besitter,


Daniel Adams-Ray, jag blir så dum av dig.

Dold text: yeah[cool]
iosib:

har inte lyssnat på radio heller. känner mig bäst nu, har slumrat till brus under treriksröset.


treriksröset är fantastiskt. gilla samarbetet med sewer election och någon mer jag aldrig minns namnet på som finns på spotify. mkt bra. killing for norway!!!

jag lyssnar inte heller på radio, men om man går på stan hör man radion ifrån butikerna, t.ex. eller folk som spelar låtar på sin mobil på bussen, och sådär.