Forumet - Daniel och jag - sexnovell

Daniel och jag - sexnovell

35684 1 198
[Kommentarer av karaktären "bögar vad äckligt" kommer tas bort omgående, och det upskattas om ni inte skriver sådana. Eftersom det finns påbud om att sådant inte uppskattas här så får de som ignorerar det en varning och vid upprepade gånger så låses de. /Hampie]

Denna novell innehåller:

Killsex, Första gången

Läs och njut ;)

Vi var inte fulla, inte påverkade på något sätt, om nu inte sommarvärme och målarfärg räknas som droger. Jag har ingen riktig ursäkt till varför det hände. Allt jag vet är att det är något som jag aldrig kommer att glömma. Det var i slutet på nian, mitt i en prunkande försommar, och jag och mina jämnåriga skulle snart bege oss ut i livet. Till hösten väntade gymnasiet, men ännu låg sommaren framför oss med sitt oändliga hav av tid. Det var en av de där slöa dagarna, då de flesta betygen redan var satta och lektionerna slutade innan de hade börjat. Jag och Daniel hade gått hem till mig efter skolan för att hjälpa min farsa att måla om huset. Efter en timmes arbete i gassande sol hade vi släntrat in i huset för att ta en vattenpaus, och fastnat framför TV:n för att spela en snabb omgång Gran Turismo. Vi hade småpratat medan vi målade, men när vi hade spelat ett tag kunde jag inte undgå att märka hur tyst Daniel hade blivit. Jag kastade en blick på hans spegelbild i skärmens blåaktiga skimmer. Mitt rum var nedsläckt och persiennerna var neddragna för värmens skull, men jag kunde ändå se i hans ansikte att något tyngde honom. Han spelade med mekaniska, oengagerade rörelser och verkade ha tankarna på en helt annan plats. Faktum var att han hade sett ut så hela dagen.
"Fan vad dålig du är," sade jag, fortfarande med blicken på skärmen, för att få någon sorts reaktion. Daniel muttrade något ohörbart, men det var också det enda. Så allvarligt alltså. Daniel var en av mina bästa vänner, är det fortfarande, och jag kände honom såpass väl att jag visste när något inte var som det skulle.
"Vad är det om?" frågade jag. Daniel tvekade i några sekunder, sedan suckade han och lade ifrån sig spelkontrollen.
"Det är Helen."
"Nu igen? Kan ni två aldrig hålla sams?"
"Fan, jag vet inte..." suckade Daniel och stirrade ner i händerna. Jag höll fortfarande i kontrollen men hade för ögonblicket övergivit spelet. Av Daniels min att döma verkade det inte vara något vanligt småtjafs den här gången.
"Jag menar, jag älskar ju henne och så men... fan, jag vet inte." Daniel fick en modfälld rynka i pannan lutade över ansiktet i händerna. Jag var förbryllad över hela situationen, detta var verkligen inte den Daniel som jag kände, som alltid tog allting på lek och aldrig oroade sig för någonting. Killen såg ju olycklig ut på riktigt, och jag var inte klar över hur jag skulle tackla det. Jag klev ur soffan och stängde av spelet. Daniel satt fortfarande med ansiktet i händerna.
"Ta det långt, för fan, Danne... det är ju bara en brud."
Daniel suckade bara. Jag skrattade till, lite obekväm med stämningen, och lade handen på Daniles T-shirtklädda axel. Då lutade han sig mot mig och inneslöt mig i en kram, som jag lite förvånat besvarade. Det var inte så att det kändes konstigt på något sätt, vi brukade kela och till och med kyssa varandra på fester, allra mest för att det gjorde tjejerna överförtjusta och garanterade hångel senare under kvällen. Men till vardags hade vi alltid haft den grabbiga stilen mellan oss, knappt någon kroppskontakt förutom knuffar och skojbråk. Ändå kändes det inte fel eller dumt. Jag kramade Daniel och borrade in näsan i linningen på hans slitna T-shirt. Det luktade sött av svett, sol och
målarfärg. Eftersom Daniel inte visade något tecken på att vilja avsluta kramen snabbt lät jag frånvarande min ena hand stryka ned längs hans rygg. Han kropp var ganska tanig, men musklerna seniga och starka och jag kunde känna deras konturer tydligt mot mitt eget T-shirtklädda bröst.

Jag lät handen sakta stryka uppåt igen, utan någon speciell anledning alls. Det var då jag märkte hur tungt Daniel andades och hur het hans andedräkt var mot min axel. Jag lade plötsligt märke till hans hjärtslag som börjat trumma hårt och snabbt mot mitt eget bröst. Och jag kände något annat också; hans bröstvårtor var alldeles hårda... En varm stöt fortplantade sig från min mage och jag kände hur kinderna sakta ändrade färg. Jag lade händerna på Daniels axlar och sköt honom försiktigt så långt ifrån så att jag kunde fokusera på hans ögon. Det uttrycket som han hade då kommer jag inte att glömma i första taget, mest för att det var det mest upphetsande jag någonsin sett. Daniels tilltufsade, blonda lugg som hängde ner över ansiktet, de rodnade kinderna, den lätt öppna munnen med de tunna, vackra läpparna... men mest av allt kommer jag ihåg ögonen. Daniles stora, ljusblå ögon, som två sommarhimlar. Och i dessa ögon såg jag en omisskännlig blankhet som jag bara sett där ett par gånger förut, då vi hade snott porrtidningar från hans brorsas rum eller tjuvkikade på tjejerna i omklädningsrummet. Daniel var kåt, och det var jag som var orsaken... det gjorde mig både förvirrad, skeptisk och bisarrt upphetsad på samma gång. Jag tände på tjejer och hade till och med haft sex med ett fåtal, men jag hade aldrig ens tänkt tanken... och nu gjorde en av mina bästa kompisar mig tänd på ett sätt jag aldrig upplevt förr.

Vi satt så, med blickarna fastlåsta i varandra, och Daniel måste på något sätt ha märkt att jag speglade hans känslor. Utan att släppa hans blick lät jag handen glida ner mot hans vänstra bröstvårta och strök retsamt över den med tummen. Han flämtade ofrivilligt till.
"Helvete..." mumlade han, fortfarande med sin blick i min, och det lät som en fråga. Jag besvarade den med att böja mig framåt och smaka på hans läppar. Han började ivrigt kyssa mig tillbaka. Hans läppar var fnasiga men underbart varma, och våra tungor brottades febrigt med varandra. Hans händer var i mitt hår, mina händer var på hans överkropp och jag smekte honom, testade gränserna, ville få honom att tappa kontrollen ännu mer. Jag hade kysst honom förut, men aldrig såhär, aldrig på riktigt. Mitt eget rationella tänkande var bortkopplat för länge sedan. Nu fanns bara Daniel, och en stegrande, ostoppbar kåthet...

Innan jag visste ordet av hade jag lyft över honom till mitt knä och han slöt sina ben krampaktigt runt mitt ryggslut. Jag kysste honom på halsen, mina händer letade sig upp under hans T-shirt och mina fingrar nöp retfullt runt hans bröstvårtor som hade blivit hårda som små stenar. Han stönade i mitt öra och det gick som en ilning upp till min kuk som redan var halvhård. Jag ville få honom att låta mer, njuta mer... Daniel slet av min tröja först, sedan fick även hans egen T-shirt samma behandling. När jag kände hans varma mun mot min överkropp kunde jag inte låta bli att flämta till. Hans läppar utforskade, hittade perfekta ställen som jag inte visste att jag hade. Jag kände bulan i hans jeans som gneds svagt mot min mage, tog ett bestämt grepp om hans smala pojkhöfter och placerade honom så att våra bulor kom i kontakt med varandra. Han juckade krampaktigt framåt och vi stönade i unison. Det var en så häftig känsla, hans hårdhet mot min, vi gneds mot varandra... Jag började lyfta hans höfter upp och ner och han juckade flämtande emot mig, vi torrknullade varandra, jeans mot jeans, kuk mot kuk.
"Helen..." mumlade jag ansträngt mot hans hals medan vår takt ökade allt mer.
"Skit i henne." väste han tillbaks, och det var all försäkran jag behövde.

Jag slöt mina läppar runt hans högra bröstvårta och sög hårt, lekte med tungan. Han smakade salt och kåthet. Daniel stönade allt högre och han hade röda fläckar på kindbenen. Jag hörde som i en dimma min lillasysters glada skratt utifrån trädgården, men den världen fanns för tillfället inte. Daniels kuk smekte hela min längd och hela min kropp dunkade av kåthet och lust. Om vi fortsatte såhär skulle jag komma närsomhelst...
"Mhmm...du är...ah, så jävla...mhm-ahh...skön!" stönade Daniel mot min hals och jag var nära att komma där och då. Jag höll fast hans höfter och mötte hans mun i en djup kyss. Hans läppar var alldeles febriga.
"Jag vill känna på din kuk..." andades jag mot hans mun och jag kunde känna hela honom spänna sig. Hans ögon öppnades och de var fulla av förväntan. Han gled ur mitt knä så att vi satt bredvid varandra.

Jag gned min hand längs hans hårda bula, sakta och retsamt, och hans huvud föll tillbaka mot soffans ryggstöd.
"Rör mig... snälla, runka mig..." kved han, och det var det jag hade väntat på. Jag drog ner dragkedjan på hans ljusa, färgfläckiga jeans och frigjorde honom äntligen. Hans kuk låg platt mot hans svaga magrutor och jag greppade den bestämt. Den var kanske inte lika stor som min men ändå ståtlig, och det svullna ollonet glimmade av försats. Det var första gången jag höll i en annan killes kuk, och jag älskade det. Jag runkade honom med långsamma, plågsamma drag först som sedan ökade i hastighet. Hans kuk var hård och mjuk på samma gång, varm och levande. Daniel bet sig hårt i läppen för att inte skrika rakt ut, och hans höfter höjde sig omedvetet mot min hand. Hans ena hand letade desperat upp dragkedjan till mina jeans, drog ner den och lirkade ut min kuk också. Det tog inte många drag från hans hand för än min värld exploderade i tusen stjärnor och jag kom med ett långt, utdraget stön, över hela hans hand och min mage. När de sista lustfyllda kramperna ebbat ut öppnade jag ögonen och såg på Daniel. Han hade fortfarande inte kommit och såg på mig med en blandning av fascination och desperat kåthet. Jag fick ett infall, gled ner på golvet och slöt min mun runt hans väntande kuk. Han smakade hett och spännande och jag ville bara ha mer... hans höfter sköt instinktivt hårt uppåt, men jag höll dem nere och lekte med tungan runt hans ollon. Han sade någonting men hans ord dränktes i en ström av stön och flämtningar när jag började glida med munnen upp och ner längs skaftet. Några sekunder senare kom även Daniel, med ett ljudlöst stön sköt han sperma i min mun, tre gånger, fyra gånger...

Jag ryckte åt mig min T-shirt som låg slängd på golvet och spottade en gång i den. Ett flin bredde ut sig över mina läppar. Jag förstod fortfarande inte vad som just hade hänt, och jag längtade inte efter mitt sunda förnufts återkomst. Jag tittade upp på Daniel som fortfarande andades snabbt med svetten klibbande i håret. Jag hade torkat av mig själv med T-shirten och började nu rengöra honom. Han mötte min blick, och i våra blickar fanns allt som vi inte vågade säga. Inte än. Plötsligt drogs ytterdörren upp, och min farsas röst ljöd genom hallen.
"Grabbar! Kom ut och fortsätt nu, här blir sannerligen inga barn gjorda!" Dörren drogs igen med en smäll. Jag kastade en blick på Daniel, och han såg tillbaka. Det tog ungefär två sekunder innan vi började vrålskratta.

Spana också in:

the_digital_blonde:

haha den var faktiskt vacker på når sjukt sätt.. och jag tror fan att jag blev lite småkåt


true
Visionaris:

det är rätt grymt att tjejer rockar på att skriva sexnoveller. killar är riktigt, riktigt
urusla på det. "höhö jag sätter på henne tills hon kommer ,höhö, hon tar det i
munnen och smackar, höhö".


så sant =P den här var på en helt annan litterär nivå. Det är alla beskrivningar som gör det tror jag, så märker man språkkänslan och flytet hos författaren =)
Daniel och jag – Ett midsommarnattsknull

(a/n: Uppföljare till min allra första novell ”Daniel och jag”)

Innehåller:
Killsex, Oralt

En del saker var bara så typiska. Som att det alltid blev rött när man just kommit fram till övergångstället med moppen. Som att det alltid var tvunget att spöregna på midsommarafton. Eller att det alltid var ens bästa vän eller ens värsta fiende. Jag tror att det kallas ”lagen om alltings jävlighet”, och just den där midsommarkvällen var jag beredd att tro på den.

Jag satt ute på min polare Mickes veranda med en cigg och tjurade. Regnet smattrade mot taket, droppade från buskar och träd, förvandlade gräsmattan till lervälling. Åskan hade dånat för ett tag sedan men hade nu vandrat vidare. Ljusen var tända i alla hus på Mickes gata, folk hade flyttat festandet inomhus och skratten och musiken nådde ända ut i regnet. Festen pågick bakom mig, inne hos Micke också, ett fönster var öppet och släppte ut en tung matta av techno och allmänt oväsen. Folk var uppspelta och lyckliga, den obligatoriska skoltiden var slut och det var till synes oändligt lång tid kvar tills vi skulle behöva ta tag i våra liv igen. Jag drog ett sista bloss och fimpade mot den kalla stenen. Höga röster och fnitter hördes utifrån trädgården, ifrån partytältet som hade ställts upp i början av festen då solen sken och sedan glömts bort. Där hade nu några av småtjejerna samlats, men fråga mig inte vad de gjorde där. De verkade i alla fall ha trevligt, vilket var mer än man kunde säga om mig. Egentligen var det ju ganska lätt att resa sig upp, gå tillbaka in på festen och sluta vara en sån jävla tråkmåns. Men istället satt jag där på trappan och frös i linne och tunn skjorta. Anledningen hade ögon som två sommarhimlar och hette Daniel. Jag lutade mig tillbaka mot tegelväggen och suckade tungt. Efter den där dagen i mitt rum då allt förändrades hade vi sovit över hos varandra ett par gånger, och vi hade sovit i varandras sängar. Det var vår hemlighet redan från början. Men vi hade aldrig gått längre än till avrunkningar och någon enstaka avsugning. Och vi hade inte pratat om det, inte en enda gång. För när övergår attraktion i kärlek, när blir två älskare ett kärlekspar? Hur långt skulle vi egentligen våga gå, och hur långt ville vi gå? Helen hade dumpat Daniel kort efter den där första dagen och han hade varit låg en tid efter det, men det hade inte hindrat tjejerna från att ta honom i anspråk. Det var då jag hade upptäckt hur fruktansvärt svartsjuk det gjorde mig. Jag hade aldrig trott att det kunde kännas så starkt, det var som en värk djupt in i bröstet. Med andra ord hade det hänt, det som inte fick hända.
”Och årets puckopris går till Tobias Norén, kär i sin bästa killpolare. Bra jobbat, grabben!” muttrade jag rakt ut i luften och dunkade bakhuvudet mot väggen så att det gjorde ont. Jag hade hunnit nyktra till under min tid ute på trappan, och i det ögonblicket längtade jag efter att supa ner mig riktigt ordentligt, kanske hångla med nån brud, vilken som helst, bara för att få bort alla jobbiga tankar ur min skalle. Men på något sätt visste jag att Daniel inte skulle låta sig raderas så lätt.

Musiken där inne hade övergått från snabb techno till någon släpig ballad, och oväsendet var inte lika påtagligt längre. Folk hade tydligen blivit så fulla nu att det var dags för hångel. Jag försökte låta bli, men som på beställning gled bilden av Daniel med tungan långt nere i Jonnas eller Erikas hals upp framför mina ögon. Och jag hatade det, satan vad jag hatade det... Utan att riktigt tänka efter reste jag mig upp.
”Jag ska bara hämta jackan och sedan dra hem,” intalade jag mig. ”Jag ska bara hämta jackan, jag ska inte kolla vad han gör eller vem han gör det med som en svartsjuk jävla loser, jag ska bara hämta jackan...” Men jag var inte ens framme vid dörren innan den öppnades. Alla ljud blev dubbelt så starka. Ett taktfast dunkade och återkommande falsettyl från övervåningen sade mig att man hade hittat Mickes karaokemaskin. Daniel såg ut som om han hade sprungit ut till dörren. Han stod där i ingången som någon slags uppenbarelse, och om jag bara hade kunnat skulle jag ha gett mig själv en mental knockout för att tysta alla de känslor som bara vällde fram. Daniels ögon var stora och fyllda med något som jag inte kunde tyda, och det enda jag kunde tänka på var hur jävla fin han var och hur mycket jag ville ha honom. Han stod bara och glodde dumt på mig, som om han tvekade inför något, men sedan fick han något beslutsamt i blicken.
”Ska du dra eller?” hasplade han ur sig, och hur han kunde veta att jag just bestämt mig för att gå hade jag ingen aning om. Kanske hade han bestämt sig för att vi skulle gå.
”Jag hänger med.” sade han utan att vänta på mitt svar. Jag nickade bara förvånat. Var det något som jag hade börjat lära mig vid det laget var det att när vändingarna kom, var det bästa att bara följa med.

Regnet hade lämpligt nog bestämt sig för att dra sig tillbaka, och molnen tunnades ut alltmer på den djupblåa sommarnattshimlen. Exakt vad klockan var visste jag inte, sommarnätter så som denna hade en tendens att tänja ut sig tills inga siffror kunde mäta dem längre. Möjligtvis skulle man kunna mäta dem i känslor, och känslor saknades definitivt inte. Jag gick där bredvid Daniel på den blöta asfaltvägen och försökte med all min kraft att dölja vilken effekt hans närvaro hade på mig. Gång på gång kom jag på mig själv med att stirra på hans häck som gjorde sig alldeles fruktansvärt bra i de där svarta, tajta jeansen, och en stor del av min hjärna var strängt upptagen med att fundera över hur min hand skulle kännas innanför dem, kupande hans… Det höll med andra ord på att gå ordentligt åt helvete med mig, resonerade jag, när jag inte ens kunde vara i närheten av honom utan att få kåtslag. Vad Daniel tänkte vet jag inte, men något var det. Han gick lite för fort för att det skulle kännas naturligt, med ryggen sluttande och händerna djupt nerkörda i jeansfickorna. Då och då kastade han en blick över axeln, mot huset och festen som vi lämnade. Jag undrade om han hade druckit något alls under kvällen, det såg i alla fall inte så ut. Jag tänkte precis fråga vad som var på gång när vi kom runt en krök och Daniel plötsligt stannade. Knappt hade jag hunnit reflektera över uttrycket av återhållet begär i hans ansikte förrän hans läppar kolliderade med mina. Han klamrade sig fast i mig och kysste mig ömsom lätt och försiktigt och ömsom intensivt, nästan desperat. Men när jag hade hämtat mig så pass ur förvåningen att jag kunde besvara honom hade han redan dragit sig undan.
”Förlåt… fan också.” mumlade han, och det var äkta skam i hans ansikte.
”För vadå?” sade jag, som slagen av blixten. De välbekanta röda fläckarna började bildas på Daniels kindben, och han såg ner i marken som om han var rädd för att möta min blick.
”Jag kan inte hjälpa det… jag försökte strunta i det, försökte fortsätta som vanligt… det är bara det att inget är som vanligt, inget är som det var innan. Inget känns… som du. Helvete, jag försökte ignorera det, men jag vill fortfarande ha dig… så jävla mycket.” sade Daniel ner i marken.
Det blev tyst medan allting inne i mitt huvud stannade.
”Men det är lugnt, Tobbe, jag fattar alltså… jag fattar att du inte…”
Men jag hade redan tagit ett steg närmare, och jag placerade flinande mitt pekfinger mot Daniels läppar.
”Du snackar för mycket.”
”Men…”
”Håll snattran och häng med här istället! Jag ska visa dig en grej.”

Jag minns inte hur lång tid de där två kvarteren tog att springa, men jag minns att våra fingrar var tätt hopslingrade, och att det inte gjorde något. Att jag just i det ögonblicket sket fullständigt i om vi hade hela världen som publik. Och jag minns att vi inte sade ett ord till varandra, att det inte behövdes. Plötsligt stod jag bara där, hemma på den av min mor nyskurade altanen med Daniel vid min sida och fumlade med nyckeln. Mina föräldrar och min syster firade midsommar hos min moster i grannkommunen, och när vi snubblade in i den mörka hallen var jag oändligt tacksam för att de hade tänkt övernatta där. Jag drog igen dörren och låste den i samma rörelse. Daniel stod där, lutad mot hallväggen, och trots halvmörkret kunde jag urskilja hans leende, förväntansfullt som på en liten pojke vars födelsedagskalas just skulle till att börja. Jag drog honom intill mig, så nära att våra läppar bara nästan möttes. Sakta flyttade jag mina händer från hans skulderblad, lät dem mjukt glida ner över den vita bomullsskjortan, ner till midjan, och var särskilt noga med att stryka mitt finger upp längs den heta huden i glipan… Jag visste vad den här sortens beröring gjorde med honom, och när jag lät mina händer kupa och lätt krama hans fasta, underbara häck, drog han in ett andetag som lät som en väsning. Den simmiga glansen var tillbaka i hans ögon, och tanken på vilka böner som jag avsedde att framkalla från de där våta, härliga läpparna fick mina byxor att minska betydligt i storlek.
”Det var något du ville… visa mig?” flinade han svagt. Jag kramade febrigt om hans häck igen, hårdare den här gången, och lät tungan fladdra en gång över läpparna som hade blivit torra som sandpapper.
”Det här…” mumlade jag och kysste honom äntligen. Våra tungor talade kåthetens språk med varandra, smektes och brottades om vartannat, jag tryckte upp Daniel mot väggen i min iver att komma så nära honom jag bara kunde. Jag lät mina fingrar leka i hans hår, grep lätt i de blonda testarna. Daniels ena hand hade nästlat sig under mitt linne och hans tumme strök över min bröstvårta med runda rörelser, fick den att styvna, medan hans andra hand hade börjat famla med mitt bälte… Jag suckade otåligt, begravde munnen mot Daniels dunkande halspulsåder och smakade på den salta, heta huden, nafsade, lämnade märken. Min hand nuddade plötsligt vid hans hårda stånd, och jag kunde inte vänta längre utan lät fingrarna sakta börja glida längs skaftet. Det gick som en darrning genom Daniel, han stönade lågt och tryckte sin hårda kuk mot min hand. Jag kvävde impulsen att slita av honom byxorna där och då, tog istället ett bestämt grepp om hans bälte och släpade med mig honom bort mot mitt rum i andra änden av huset.

Med ett flin knuffade jag ner Daniel på min evigt obäddade säng, där vi så många gånger oskyldigt suttit och lirat NHL eller Time Splitters. Jag vräkte mig över honom och höll fast hans armar, och vi brottades en stund, småskrattande medan blodet dunkade allt hårdare och våra kroppar gneds mot varandra… men det dröjde inte länge förrän leken övergick i allvar. Jag älskade att ha Daniel under mig, så att jag kunde bestämma tempot, kontrollera honom. Och jag hade upptäckt att han i sin tur inte verkade ha något alls emot det… tvärt om. Daniels skjorta var vid det laget en enda röra av skrynklor och oknäppta knappar, så jag tog av den och började långsamt vandra med min mun från hans hals och vidare neråt. Hans flämtningar och fingrar som grep i mitt vaxstylade hårsvall sade åt mig att snabba på, men jag tvingade mig själv att ta det sakta och ignorerade mitt värkande stånd som spände ut byxorna till bristningsgränsen. Jag kysste hans nyckelben, lät tungan gå på upptäcktsfärd i det mjuka området vid halsgropen. Daniel luktade rakvatten blandat med ett beskt stänk av öl och cigaretter, och hans hud smakade salt och något som jag bara kunde definiera som kåthet. Jag tog hans ena bröstvårta i munnen och nöp med fingrarna runt den andra, imiterade munnens rörelser medan jag slickade och sög. Att ha honom precis såhär, under kontroll, tände mig något obeskrivligt och jag njöt av hans kåta, stenhårda bröstvårta mellan mina läppar. Jag nafsade lekfullt till, Daniel kastade huvudet bakåt med en väsning och pressade sin bula desperat mot min mage. Jag kysste ett vått spår ner längs hans överkropp och stannade precis vid jeanslinningen, kände de blonda fjunen kittla i näsan. Doften av Daniel virvlade upp i min hjärna, och jag klarade inte av det längre, jag ville ha hans kåta kuk i min mun, och det illa kvickt! Jag slet upp hans bälte med mina darrande händer och Daniel suckade som av lättnad när jag drog ner dragkedjan på hans jeans och krängde av dem. Hans kuk spände ut hans silvergrå boxers, och hans kåtsaft hade bildat en liten fläck i den mjuka bomullen. Det rödsvullna kukhuvudet stack ut vid resåren, glimmande av försatsen, och jag kunde nästan se hur kuken bultade och pulserade av blod.
”Du är så fin… så jävla het…” mumlade jag och mötte som berusad hans båda simmiga sommarhimlar. Men att se honom ligga där, flämtande, stenkåt och desperat fick mig att vilja leka ännu mer… Jag smekte av honom underkläderna, försiktigt för att inte ge honom någon stimulans. Jag placerade händerna på de smala pojkhöfterna och höll dem bestämt nere. Sedan dök jag ner mellan hans ben och började slicka och kyssa hans hud, men bara på insidan av låren och aldrig där han så gärna ville ha mig.
”Jag är s-å kåt… s-nälla…” flämtade Daniel och försökte förgäves trycka upp sina höfter mot min mun.
”Snälla vadå?” mumlade jag mot hans lår. Men istället för att låta honom svara förde jag upp tummen mot ollonet och gned den sakta några gånger längs den känsliga strängen på undersidan. Daniel stönade högt.
”Be mig…”
”Ahh… s-nälla Tobbe, sug mig… sug min kuk!”
Det ilade i min kuk för varje ord Daniel sade, och jag gjorde honom äntligen till viljes, jag tror inte att jag hade kunnat stoppa mig själv även om han inte hade bett om det. Jag runkade honom med höger hand och höll fast honom med den vänstra, samtidigt som jag lät tungan cirkla runt den våta, svullna toppen. Daniel utstötte små kvidande läten och grävde in fingrarna i lakanet. Jag tog mer och mer av honom i munnen och runkade honom allt ivrigare, lapade i mig hans kåtsaft. Snart var skaftet helt nedsölat av min vätska och hans, jag doppade mina lediga fingrar i dem och började stryka med den längs hans stjärtskåra… Daniel ryste till i hela kroppen och flyttade sig så att jag lättare skulle komma åt. Jag strök mina våta fingrar längs skåran ett par gånger, upp och ner, innan jag hittade hans trånga lilla hål och prövande förde in ett finger där. I samma sekund spändes alla muskler i Daniels underkropp, han svor högt och hans kuk skälvde spastiskt medan han pumpade min mun full av varm sperma. Lite förvånad svalde jag, slickade i mig allt han hade att ge. Sedan drog jag mig undan och dråsade ihop i sängen bredvid Daniel, noga med att inte nudda vid mig själv och på så sätt bli tvungen att slänga byxorna i tvättmaskinen. Daniel flämtade som om han hade sprungit ett maraton, men han vände sig ganska fort mot mig och i leendet som spelade i hans ena mungipa läste jag allt jag behövde veta. Han kastade en blick mot bulan som höll på att spränga mina byxor och skakade okynnigt på huvudet.
”Det där får vi allt ta och göra något åt…”

Mina byxor slängdes raskt på golvet, och fick bara några sekunder senare sällskap av mina underkläder. Daniel sparade på finesserna i sin iver att göra mig en gentjänst, och jag var inte den som klagade. Han kysste undersidan på min kuk med sina våta, vackra läppar innan han särade på dem och svalde mig hel. Mina händer vandrade av sig själva upp till hans blonda hårsvall, uppmuntrade honom, höll undan luggen som dansade mot min mage. Blicken han gav mig, en kåt, skälmsk blick, som talade om att han älskade det han gjorde, var nästan mer än vad jag klarade av.
”Mhm-mm… du suger så skönt… mhm-ah, klarar s-nart inte mer…” stönade jag, men Daniel bara frigjorde sin mun och lät handen fortsätta jobbet.
”Jag vill att du kommer…” viskade han hest och fortsatte sin ljuvliga behandling av min kuk. Hans mun var så våt och varm, och han tog så mycket av mig att jag stötte mot hans gom vid varje drag… Jag kände hur min kropp bara riste allt mer, och hela min värld upptogs av Daniels guppande blonda huvud, upp och ner upp och ner… Plötsligt kände jag hur Daniels ena hand kramade om och smekte mina pungkulor… Det blev för mycket, och jag kom i en explosion som nästan fick det att svartna för ögonen.

Det tog någon minut för mig att komma tillbaks ner på jorden, och det första jag såg var Daniels flin ovanför mig. Han hade spår av något vitt i mungiporna, som han långsamt slickade bort med den tunga som varit så olydig för bara en liten stund sedan. Han gled ner bredvid mig och vi kysstes, smakade våra egna safter i varandras munnar. Sakta släppte jag hans läppar, nu lite svullna efter all aktivitet, och såg igenom mörkret, in i de där blå ögonen som jag lärt mig att se känslor i. Jag kände en varm, distinkt känsla i magen, och jag undrade om detta verkligen bara var attraktion. Kanske var det något starkare än så. Daniel lät sin hand stryka längs min kind. Sedan kastade han en blick ner på våra underkroppar och skrattade till. Jag betraktade röran, och lät sedan blicken glida tillbaka upp i Daniels rodnande ansikte.
”Fan hur vi ser ut! Här krävs en dusch, eller vad säger du?”
Daniel flinade ännu bredare, men jag knuffade till honom och var uppe ur sängen innan han ens hunnit blinka. Vi sprang genom huset, stojandes och skrattandes, som två busiga ungar. Och kanske var det just precis det vi var.