Forumet - Danmark ska strypa asylinvandringen

Danmark ska strypa asylinvandringen

14053 0 112
https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=5970226

"7 500 personer har kommit till Danmark i år för att söka asyl. Enligt den socialdemokratiska Justitieministern Karen Hækkerup var det så många man räknade med för hela året."

"– Det är situation som är svår att hantera. Men vi måste hantera den eftersom det kommer riktigt många, men den utmanar oss också."

Danmark ska alltså strypa asylinvandringen när dom inte ens tar emot 1/10 av vad Sverige tar emot. Och då är det deras sosseregering som vill det. Varför är vi inte mer som danskarna? :(

Spana också in:


Razor: Jag tycker personligen att det är vettigt att ta in så många som ekonomin tillåter om man samtidigt vill förbättra välfärden i det land man lever i, d.v.s. bör man ha en viss restriktion.
Anmäl Citera
Du får ursäkta om jag inte prioriterar enskilda människors rikedom framför andra människors liv.

Nachac: Du får ursäkta om jag inte prioriterar enskilda människors rikedom framför andra människor liv.
Jag förstår hur du menar, medan nationalister har Sverige som gräns har du jordklotet som gräns. Problemet är att vi som medborgare i Sverige har mer makt att styra vad som sker här, och den makten försvinner om pengarna försvinner. Du är medveten om att en stark individ med en stark integritet behöver veta sina privata gränser och skydda de för att inte gå under. Jag menar att detsamma gäller ett land. Vilken är skillnaden? En entitet som vill vara stark behöver ha gränser och försvara de.

Razor: Problemet är att vi som medborgare i Sverige har mer makt att styra vad som sker här, och den makten försvinner om pengarna försvinner. Du är medveten om att en stark individ med en stark integritet behöver veta sina privata gränser och skydda de för att inte gå under. Jag menar att detsamma gäller ett land. Vilken är skillnaden? En entitet som vill vara stark behöver ha gränser och försvara de.
Resurserna tryter inte än så länge. Det är ganska provocerande med människor som skriver via ajfåns att vi inte har råd att rädda livet på bruna människor. Vi bör fördela resurser till de vilka behöva dem, inte till människor som utnyttjar systemet till att bli rika utan att bidra.

Nachac: Någon vid sina sinnens fulla bruk skulle snarare se detta som ett varnande exempel och fördöma det.
Det är snarare Sverige som ses som ett skräckexempel när det gäller invandringspolitik både ute i Europa och övriga världen.

http://www.friatider.se/estland-ska-for-alltid-vara-vitt

"- Estland ska aldrig tillåta det att gå så långt som i Sverige, Frankrike och Storbritannien."Nachac:
Du får ursäkta om jag inte prioriterar enskilda människors rikedom framför andra människors liv.

Välfärden handlar knappast om enskilda människors rikedom. Men du kanske trivs med att ha en undermålig sjukvård, en undermålig äldreomsorg, en undermålig skola, en undermålig a-kassa, undermåliga pensioner etc etc så länge du får leka godhetsapostel.

N3794N: Välfärden handlar knappast om enskilda människors rikedom. Men du kanske trivs med att ha en undermålig sjukvård, en undermålig äldreomsorg, en undermålig skola, en undermålig a-kassa, undermåliga pensioner etc etc så länge du får leka godhetsapostel.


N3794N: Du hörde visst inte Reinfeldts tal.
Reinfeldt har sänkt skatten med hundra miljarder och snutit upp nittiosju på Sveriges genom tiderna sämsta affär. Gjorde säkert underverk för välfärden.

Nachac: Resurserna tryter inte än så länge. Det är ganska provocerande med människor som skriver via ajfåns att vi inte har råd att rädda livet på bruna människor. Vi bör fördela resurser till de vilka behöva dem, inte till människor som utnyttjar systemet till att bli rika utan att bidra.
Okej, men jag vill inte att pengar ges bort utan motkrav. Kraven är att människor anpassar sig till de värderingar som råder i det land de vill få hjälp från. Så sker inte i någon större omfattning just nu. Vill du t ex rädda livet på människor som sedan med full kraft kommer att vara rasister mot vita, homofober, kvinnohatare, förneka vetenskap m.m? Det vill inte jag, jag ser människoliv som värdefullt så länge dessa människor vill vara bra medmänniskor. I annat fall är de inte värdefulla. Man kan kalla mig kall, egoistisk eller vad man vill men jag står fast vid den åsikten.