Forumet - Darin är avslöjad!

Darin är avslöjad!

5696 0 16
-Why does it raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaain?'' sjöng han och hela publiken, inklusive jag själv jublade när Darin stod där på scenen men glitter i håret, ansiktet och längs nacken.
Ganska snart kom jag på att jag inte kunde jubla, jag var tvungen att hålla hårt i mitt backstagepass som jag vunnit i Blackjack för bara nån vecka sen.

Showen var slut för alla utom mig, tvärtom hade den i princip bara börjat, folk lämnade och var helt livliga men jag stod kvar helt avslappnad med ett leende på läpparna, Darin hade försvunnit spårlöst men jag visste var han befann sig, och dit gick jag nu med stolta steg.

Jag visade upp mitt backstagepass för en säkerhetsvakt och klev in bakom scenen där jag sen gick i en korridor, snart nådde jag dörren där Darins namn stod i rött på en skylt med hjärtan runtom, jag knackade på.

Hans agent kom ut och sa att han var tvungen att tvätta sminket, få fotmassage, basta och titta på en bild bestående av David Hasselhoff och Pete North i badbyxor...sen kunde han ta emot mig.
Agenten smällde igen dörren framför nosen på mig, jag var på väg att sätta mig på en bänk precis vid dörren då plötsligt agenten öppnade dörren igen och sa:

-Darin är klar nu. Ha så kul.

Och det hoppades jag att jag skulle få, jag hoppades bara att han gillade medelålders män lika mycket som jag gillade...ÄLSKAR honom!

Jag såg mig omkring och i bara en rosa morgonrock låg Darin på sin röda mysiga soffa med en modetidning och ett glas äppelsaft, han var helt svettig och snart tittade han på mig med ett leende och sa:

-Välkommen.
-T-t-t-t-t-t-t-t-tack... stammade jag fram, jag fick stånd bara av att se svetten rinna längs hans kinder, och det var när han satte sig upp och sa åt mig att sitta bredvid honom som jag var nära att komma, såhär nära hade jag aldrig varit Darin men nu jävlar var det dags.

Jag satte mig bredvid Darin och vi bara tittade på varann, han rodnade men inte hälften så mycket som jag, han började smeka mitt ben, nu var min kuk riiiiiiktigt styv, först funderade jag på att sticka men istället sa jag:

-Vad fin du är.
-Det är du med, sa Darin och jag såg lite av hans ollon sticka ut ur morgonrocken, han fick nog stånd också, vi kysstes.

Så hånglade vi länge länge länge, han smakade som rå lök i munnen, fantastiskt med andra ord, Darin började knäppa upp mina byxor och jag tog av min tröja.
Nu var jag spritt språngande naken och det dröjde inte länge föränn Darin tog av sig morgonrocken och visade sin vältränade svettiga kropp för mig. Jag var mållös.

Darin satte sig på knä och började suga av mig, han slickade min pung också och därefter tog han den lååångt ner i halsen, tydligen hade han övat på det där innan, för när jag skulle sätta på honom i hans vältränade lilla stjärt märkte jag hur trång han var, han hade aldrig gjort det med en man förut, han brukade mest leka med grodor.

-Mmmmmm, perfekt! Hårdare! Hårdare! HÅRDARE!! Ahhh, du är mycket bättre än min dildo! Precis där just det!

Jag hade lyckats, jag hade misshandlat hans röv så mycket med min bamse att han nu njöt istället för att känna smärta.

-Åhhhh! Knulla mig hårdare!!
-Men jag kommer ju nu!
-Spruta mig i munnen då!

Jag gjorde som Darin sa och tog ut kuken ut hans stjärt och han tog satsen i munnen, det som missade munnen slickade han i sig.

-Fy fan *flämt, flämt*.....du var fantastisk.

Jag var helt slutkörd.

Nästa dag när jag skulle porrsurfa lite upptäckte jag att min natt med Darin blivit smygfilmad, vi misstänkte att det var hans agent eftersom agenten tydligen rest till Hawaii nu och tjänat miljoner, min och Darins porrfilm hette hursomhelst:

Darin är avslöjad!

ÄNDRAT 2007-08-29 22:52
Image

Spana också in: