Forumet - Darwinismen 150 år, ett budskap till Sveriges ungdom:

Darwinismen 150 år, ett budskap till Sveriges ungdom:

823 0 17
Sverige är ett av världens mest ateistiska land. Det är inte konstigt för man indoktrinerar (=hjärntvättar) barn och ungdom enda från förskolan, man för bara höra en sida, att vi har utvecklats. Själv har jag hört båda och tagit ställning! Ge dig själv chansen att lyssna och se denna video och bilda dig sedan din egna uppfattning. Darwinismen kan vara den största bluff människan varit utsatt för! Tillåt inte att du är en av dem!
http://www.himlentv7.se/vod/player/?program=9518www.himlentv7.se/vod/player/?program=9518Darwin 150 år - bevis saknas

Spana också in:

Förstod inte riktigt vad han ville ha sagt med "variation" istället för "evolution", att det ur vargen kan uppstå både prärievarg och hund handlar om att t.ex hundens förfäder gynnades av att ha de egenskaper som gjort hunden till vad den är - dvs de mest hundlika vargarna var de som fick fördel att utvecklas som hundar, då hundar behövde va lojala, pålitliga och vänliga mot människor fick de "urhundar" som uppvisade dessa egenskaper  ökad livsduglighet så de andra icke-önskvärda egenskaperna såsom aggressivitet mot människor, sållades ut.
Allt är påsåvis en direkt produkt av arvet och vad som format det till vad det blivit, en val (som togs upp i programmet) ser inte ut som en val av slumpen - utan pågrund av generationer av evolution eller variation som professor Pekka föredrar att kalla det, där de egenskaper som för valen ökat livsdugligheten som t.ex att kunna röra dig effektivt i vattnet med en fena, också sållats ut från de egenskaper som inte gynnat överlevnaden.
Det är en kombination av både selektion, mutation och isolation som format fram mångfalden och artrikedomen i naturen, och som lagt grunden för att de olika livsformerna ser ut precis som de gör. 
Att en simmande björn inte blir en val bara sådär beror på att det tar lång tid att utveckla dessa egenskaper, att säga att det genetiska arvsanslaget inte kan anpassas efter miljön bara för att det tar lång tid och att det skulle uppstå många fel på vägen om man skrev av bibeln flera gånger, känns som att blanda ihop äpplen med päron.