Forumet - Data linje?

Data linje?

931 0 25
Hej! Hade tänkt gå data/teknik linjen. Vad bör man ha för betyg för att komma in!? Såg på en lapp på skolan att man måste ha MINST g i 12ämnen samt massa annat skit (tolkar det som minst g i allt). Det är ju för att var behörig att gå men att komma in? Vad kom ni in med?


Kommer inte ihåg vad inriktningarna heter men har för mig att man skulle välja inriktning andra året... Får man pröva på lite allt möjligt första eller har jag missförstått allt? Är lite osäker på om jag ska gå IT eller den andra (inte design)

Spana också in:

Kviq:

Du kommer inte klara en tekniklinje ifall du oroar dig över att inte ha g i minst 12 ämnen.


Oroar mig inte alls förutom fysiken... Har en arab till fysiklärare som pratar om samma sak varje lektion och frågar om vi förstår minst 30ggr varje lektion.


Schism:

Sluta särskriva så kommer du nog in.


Vart särskriver jag?
Horrorshow:

Att komma in är inte samma sak som att komma ut, har man 30p bör man kanske fundera på en annan linje.


Så svår är inte det programmet och sedan kan det finnas olika skäl till att man har dåliga betyg. Sedan kan folk också ändra på sig och faktiskt vilja satsa och då kanske inte BF t.ex, känns jätteroligt.
Blivande_japan:

"en arab till fysiklärare" är du dum eller?


Nej... Inte för att vara rasist eller nåt men han förstör fysiken :(
Han slösar min tid! Lite onödigt att be alla läsa nån sida sen förklara allt som stod där. Han läser dessutom massor innantill som om han inte kunde det [tard]
Siggeeh:

Nej... Inte för att vara rasist eller nåt men han förstör fysiken :(Han slösar min tid! Lite onödigt att be alla läsa nån sida sen förklara allt som stod där. Han läser dessutom massor innantill som om han inte kunde det


Man säger ej "jag har en arab till fysiklärare" man kan eventuellt säga "min fysiklärare är arab" men egentligen är det rätt orelevant vilken nationalitet din fysiklärare har.
Blivande_japan:

Det är alltid lätt att skylla sina usla resultat, eller sin brist på intelligens, på andra.


Jag får faktiskt fina resultat men det är inte tack vare han... Dessutom kan man skita i läxan och svara på frågor som han frågat typ 20ggr så man kan utantill så får man t.e.x C....