Forumet - Datanörd vill ha tjej

Datanörd vill ha tjej

1056 1 19

Tänk nytt tänk smart... Jävla reklam men den är inte helt fel :) jag spelar också men man ska aldrig vara på för mkt och aldrig välja datorn före nån att träffa, om du träffar en tjej som kanske inte är så snygg så råder jag dig att ta vara på tillfället. Bättre nått än inget och hon väljer dig av en anledning så att välja bort när man kan få är ingen bra ide. Men lycka till iaf

Spana också in:


Datanörden_kille: Hur ska man hitta tjejer som spelar hittar inga

Äsch shit i spelen börja träna o som rebeca säger Flytta om du ska hitta nått, hålan(byn) du bor i lär du kanske inte hitta nån tjej eller andra som du kan va vän med. Tjejer som spelar är det väldigt svårt o hitta. Men annars bör du gå till nått ungdomsställe, det brukar alltid vara folk i alla bya om det finns någon dvs. du kan omöljigt missa den/dem du söker.

Gå ut och gör saker... du kan börja i någon sport eller vad som helst... sök jobb, man träffar trevliga människor på jobbet :)

det där med en tjej vet jag inte riktigt... är själv spelnörd och har inte hittat en kille än eftersom att jag inte har orkat leta... elr aa jag kanske har hittat nån men vet inte än... :) 

lycka till!


Datanörden_kille: Hur ska man hitta tjejer som spelar hittar inga
Först och främst undrar jag varför du ö.h.t ska ha en tjej (tycker för övrigt det är jävligt objektifierande att säga att man "har" en tjej, menmen....).

1. För att du vill ha någon av det motsatta könet att ha en närmre relation till.
2. För att du vill ligga.
3. För att du tycker killar som spelar alltid luktar rövsvett men du vill ändå ha sällskap.