Forumet - Datorhjälp & sådan skit

Datorhjälp & sådan skit

93 0 5
Hei hei!

Min dator låter så in i heeeeelvete och nu fryser skiten när jag skall kolla film på VLC :( Jag vill ha nytt grafikkort och fläktar för att bli kvitt en del av problemen med den. Jag kan dessvärre inte mycket alls om datorer och absolut inte hur man installerar grafikkort etc.

Sedan när jag kollar runt efter "data-akut" i Göteborg så hittar jag bara massa hemsidor som ger extremt dåligt intryck. Varför har alla jävla sådana företag så fula hemsidor? Känslan av att det är någon outbildad privatperson bakom varje företag är för jävlig!

Finns det något ställe i Göteborg där man kan lämna in sin dator för att få vissa saker som grafikkort installerat och så? Som inte verkar drivas av någon pizzabagare som extraknäcker med datorbygge?

Spana också in:

WeeSC:

formatera om datorn


WeeSC:

gissar på fläktarna


DU kan testa att damma ur datorn, då fläktar kan börja låta väldigt mkt om de har väldigt mkt damm på/i sig. Och nej, du kan inte använda en kompressor/dammsugare eller blåsa i datorn, pga du kan ha sönder saker. Vill du göra rent måste du köpa luft på burk, finns på Claes Olsson ex.