Forumet - datorkunniga hjälp mig...

datorkunniga hjälp mig...

383 0 20
Finns det något man kan göra när en dator (laptop) blir för varm och stängs av? Alltså, det hjälper inte att ställa min dator på ett bord utan det blir likadant [shake] ofta blir det så när jag spelar the sims 3..

Och fläkten (till vänster) är inte för varm, utan det som är varmt, är grafikkortet (?) under datorn. eller ja, datorn underifrån är varm.

Hjälp! självklart borde jag lämna in min dator, men vad kan man göra innan dess för att det ska fungera bättre utan att den stängs av jämt? [sad]

dell-inspiron-mini-9picture-7-4sep08.jpg

Spana också in:

Myksa:

Köp tryckluft på burk.
Håll still fläkten om du kan.
Blås försiktigt genom luftkanalen.


nej, det är inte där fläkten är som det blir varmt, utan under datorn.. och jag har haft datorn så att kanten är utanför ett bord så inte fläkten "täcks" men det hjälper inte :P Och det finns även inget damm i datorn..

Så ja, jag får väl köpa en sån där kylplatta.. kan nog be pappa göra det åt mig [smile]
Sa ra:

Och det finns även inget damm i datorn..


Haha som om du kan veta det

Sa ra:

nej, det är inte där fläkten är som det blir varmt, utan under datorn..


Haha som om det bara kan bli varmt där fläkten är

Myksa:

De brukar ha problem med värmen.


Har jag aldrig haft, och har ändå haft två olika macbooks och kört både Sims 2 och 3 utan problem.
Jonnybravo91:

Dock har The Sims 3 rätt hårda systemkrav om man inte vill köra laggigare än om man spelar Battlefield med 64 spelare och ett modem.


Eh, en gig RAM, två GHz Pentium 4, och ett DX9-grafikkort är hårda systemkrav? Du är medveten om att det inte längre är möjligt att köpa en desktopmaskin som inte presterar åtminstone dubbelt så bra som det?