Forumet - Dc när jag spelar sims 3

Dc när jag spelar sims 3

618 0 26
hej hej, installerade sims 3 för nån vecka sen, kör inte med det på internet och kör dessutom trådlöst (får aldrig dc annars sådär, bara när jag spelar sims) och internetet bryts, sen kopplar det upp igen efter några sekunder. tabbar jag ner sims så funkar internetet normalt igen, vad i..?

Spana också in:

lemuu:

Jo men BARA med sims när jag inte ens använder internetet där? de stämmer inte , annars funkar det perfekt ju , händer aldrig så annars


Meh, kan kanske vara att det är det första krävande du kört på datorn? Inte vet jag men som sagt, trådlöst suger, det buggar typ hela tiden. Om du vill slippa detta; dissa trådlöst och kör sladd! Mycket bättre.
lemuu:

isf är de mer krävande än WoW


Vet inte, det kanske det är? Beror väll på vad för grafik man kör på WoW.. Aja orka.

lemuu:

säg de till pappa


Lätt fixat. Gör som jag; tvinga igenom din vilja!
Jag hade trådlöst förut, men det var lätt avhjälpt. Skaffa en egen sladd, plugga in den i routern och typ tejpa upp den i taket om du blir störd på att den är i vägen på golvet eller nått [crazy]
Tror dessutom din farsa kan tänka sig att skaffa en sladd, eller i alla fall låta dig göra det, om du beskriver hur mycket trådlöst verkligen strular.
Rejmond D Röjter:

Tror dessutom din farsa kan tänka sig att skaffa en sladd, eller i alla fall låta dig göra det, om du beskriver hur mycket trådlöst verkligen strular.


han lyssnar inte [crazy][cry]

Vincenco:

du var snyggare då.


bryr mig inte ett piss om va du säger, för jag passade inte i det, och det säger alla i princip som sett mig irl. du har bara sett mig på 1 kort :p , men okej.
Rejmond D Röjter:

...Då är det dags att saken i egna händer! [bigsmile][badgrin]


HAHA jo tack, när jag installerade xp på min dator ist för vista som jag fick med, han blev lite sur, men han kunde inte göra nåt åt det [cute] , ska fan köpa en sladd, borra hål genom väggarna.. eller.. nej.. ska sätta upp den i taket, som du sa, på väggarna, HEHE [love]