Forumet - De beundransvärda legokreationerna

De beundransvärda legokreationerna

4806 2 27
Alla känner till lego. Men alla känner inte till flera av de magnifika byggen lego kan användas till att bygga. Därför har den här tråden skapats. Här kan vi dela med oss av såna legobyggen vi önskade att vi själva byggt och som vi helt enkelt dreglar av vid åskådning. Byggena kan ha vilken form som helst - allt från duplo till vuxenlego är välkommet; det enda kravet är att man är genuint beundrad av den arkitektur som tagits för att skapa kreationen i fråga. Posta gärna bilder på era egna skapelser!

Välkomna att bidra!

Spana också in:


mynona: Känner mest till de legohus jag själv byggde som barn. Brukade bygga små legobyar på ett legobräde, och sedan låta dem sjunka ned i diskhon medan jag låtsades att det var översvämning.
skulle aldrig våga ha mitt kära lego så nära den avgrund som avloppshålet - även med propp i. nog skall du ha pris för det modet, kamrat!

space kitty: får man fråga lite försynt vad vuxenlego är?
det är som vanligt lego men är mycket mindre. det annonserar sig självt som "vuxenlego" - därav benämningen!

space kitty: jag och min bror hade enormt mycket lego som vi lekte olika saker med, typ två sidor som krigade mot varandra(medeltid) till rymdsaker och nån gång byggde vi en asfet stad där alla hade jobb och fick lön osv :s
hoppas ni tog bilder av det!