Forumet - de e om hasch

de e om hasch

9298 0 61

Spana också in:

kebu12:

att titta på haschrökare säger väl det mesta


Där har du dock enormt fel, det finns pundare och det finns personer som kan hantera droger. Jag känner till ett antal personer som är missbrukare, men som lever helt normala liv med familj och jobb.

Några av min närmsta vänner röker även cannabis och inte ser dem annorlunda ut för det. Skulle jag träffa på dem på gatan utan att känna dem så skulle jag INTE tro att någon utav dem någonsin tagit droger.
hasch rökaren:

de e dålit med hasch (Du röstade på detta alternativ)


asså har inget emot det moraliskt eller så, men hatar verkligen den drogen. blir bara typ extremt bulimisk och somnar. och om jag typ börjar skratta så är det inte för att jag faktiskt tycker att något är roligt, det ba triggar nån skrattreflex men hoppar förbi rolighetsdelen av min hjärna, typ som när man blir kittlad eller nåt. nej blä, bara jobbig drog.

fattar verkligen inte hypen. dricker mycket hellre alkohol. dessutom har ju inte hasch något kännbart "påslag" på samma sätt, man bara märker efter ett tag att man är trög, seg och att ens hetsätningsproblem helt plötsligt vaknade till liv igen x1000. till skillnad från alkohol där man liks känner en såndär underbar varm våg som ba flyter ut i hela kroppen ba "swooooooosh"[blush] gillar[blush]
ohjens:

men åh orkar inte. klart missbrukare kan leva ett normalt liv med familj och jobb. men frågan är väl hur länge till dom gör det.


Vi diskuterade hur en normal "hasch" rökare såg ut, inget annat. Nämnde bara det för att göra det tydligt för herrn att inte göra för tokiga slutsatser om folk som faktiskt röker.