Forumet - De flesta i småstäder upptagna?

De flesta i småstäder upptagna?

1074 0 52

Spana också in:

S3ON:

Till krogen skulle jag vilja påstå att man går till ensam som kvinna endast om man inte är i ett förhållande..


Öh va, män då?
Och menar du ensam som i ensam utan vänner så kanske, men det är klart att man kan gå på krogen med sällskap om man är i ett förhållande. Och ensam också, om man känner för det.
jennyn:

Hur räknar du Uppsala, storstad är det väl inte direkt men inte heller småstad.. Där bor iallafall lilla jag


My dreams are her:

I november 2011 blev Uppsala en storstad dock gäller det hela kommunen och ej tätorten. Sen kan man ju ha åsikter om den definitionen


What? Är det så? Shit... [surprised]

Med svenska mått är det väl i allra högsta grad en storstad i alla fall, känns det som! Rätta mig om jag har fel, men det är väl Sveriges 4:e största stad sett till befolkningsmängd?

Anura:

Är det bara jag eller är inte majoriteten av människorna i småstäder i ett förhållande jämfört med storstäder? Sjukt. Någon som vet varför det är så?


Tror inte det är någon större skillnad faktiskt! Procentuellt är det nog ungefär samma, sen beror det väl på i vilka kretsar man rör sig själv. Umgås man med en grupp människor i en småstad och många är tillsammans så kan det väl kännas som fler. Sen i ett gäng man inte känner till kan det ju faktiskt se ut som vissa av de är tillsammans fast de inte är det.