Forumet - de här e ingen kontaktannons, men att bli lämnad för det motsatta könet?

de här e ingen kontaktannons, men att bli lämnad för det motsatta könet?

287 0 9
Skulle på något sätt bli mindre svartsjuk tror jag faktist. Eftersom att det nästan känns som att man på något sätt blivit dissad för att personen är från det motsatta könet, vilket man vet att man aldrig skulle kunna leva upp till...

Vet inte vad jag snackar om nu eller om jag formulerade mig på rätt sätt. Menmen.

Spana också in:

honolulu:

skulle det vara jobbigare för dig om din partner lämnade dig för det motsatta könet? dvs skulle du känna dig mer/mindre svartsjuk? skulle du känna dig som less of a man/woman?


Jag har alltid tänkt på det som självklart att det skulle vara lättare. Men nu när jag tänker efter tror jag inte det skulle göra någon skillnad, jag är ju trots allt lämnad i båda fallen.

Jag skulle inte ägna den nya personen speciellt många tankar, så könet skulle spela ungefär lika stor roll som... vad någon jag inte känner får i julklapp.

Däremot ur otrohetssynpunkt skulle väl en av samma kön vara "bättre". Fast sen är ju inte jag så kinkig med varken eller i det fallet... [blush]
honolulu:

skulle det vara jobbigare för dig om din partner lämnade dig för det motsatta könet? dvs skulle du känna dig mer/mindre svartsjuk? skulle du känna dig som less of a man/woman?


det är nog lättare att ta. iaf för mig. för då vill den ju ha något jag inte kan ge ändå, så då var det inte lika mycket något jag som gjorde dåligt som var varför vi bröt upp.
första tanken var att det nog skulle vara lättare. då vet jag liksom anledningen till varför jag blir lämnad. okej, han är bög, fine. eller om jag var tsm med en tjej, ok, hon gillar killar istället.

men å andra sidan skulle jag säkert börja fundera en massa på om personen aldrig känt attraktion till mig. det kanske alltid har varit helfel osv. svårt det där.

tror inte det skulle vara så stor skillnad kanske, jag är den dumpade i vilket fall.