Forumet - De rädda barnen

De rädda barnen

163 0 4
Made by SB and 20Dollar för många år sedan. Hittade den nu och kände att jag ville dela med mig av våran berättelse.[love] God be with you


3 barn var ledsna. 3 barn kunde inte förstå sin omvärld, de kände sig otroligt inlåsta och stängda i sitt barnhem, där de alla satt. 3 barn ville ha något annat i livet. De bestämde sig för att resa!

Den första som kom på restanken var lisa. Hon hade en av sina bästa stunder då, det var inte ofta hon hade idéer. Men en dag var hon glad, och gick in på Internet på barnhemsföreståndarens dator utan att föreståndaren märkte det. Hennes huvud var fyllt av en tanke, BEFRIELSE! Och det landet där allt var billigt var Algeriet. Hon bestämde sig för att åka dit med 3 kompisar med ryan air. En dag senare satt de på flygplatsen och väntade på att de skulle släppas in i planet. De hade samlat in pengar till resan genom att gå med bössa nere på stan så nu var de rika.

En timme senare satt de på flygplanet. De var lite rädda för de hade aldrig flugit förut. De tyckte att de var varmt i Algeriet jämfört med det lilla barnhemmet i Stockholm, så de var ganska nöjda med valet av land. Plötsligt när de gick på gatan så dök de upp ett gatugäng som såg ganska kriminella ut. Han som såg ut som gängledaren hade en kniv i handen.

– Hejsan, jag hete Aslan Mustafa! Sa han. De 3 svenska ungdomarna tyckte att de var konstigt att Aslan Mustafa kunde svenska, det var därför dom ropade I en kör;
– Varför kan du svenska?
Aslan Mustafa tittade lugnt på dom och svarade;
– Jag kom ifrån Sverige en gång I tiden, men en vacker flicka kallade på mig så jag flyttade hit.
Aslan Mustafa fick en längtan I sin blick. Han vände sig mot en soptunna och visslade. En punkar katt med gröna slingor I pälsen hoppade upp ur den.
Det här är Gordon. Han kommer att hjälpa er här i Algeriet. Han har varit min bästa vän länge nu, men nu är det dags att han kommer till någon som verkligen behöver honom, sa Aslan. Katten tittade upp i luften å snurrade lite på huvudet.
- Titta han har blivit yr, sa Per-Oskar.
- Nej, den kollar bara efter en fluga, sa Lisa.
– Nej, sa Aslan. Han tittar på den flygande mattan.
Eftersom de 3 barnen aldrig hade sätt en flygande matta sa alla på samma gång mycket högt:
”COOLT!”
– Ja vet, sa Aslan. Med hjälp av Gordon och Flygis, som mattan heter, ska ni finna er rätta plats här i Algeriet. De tre ungdomarna med Per-Oskar i spetsen började gå längs den långa gatan de befann sig på. Gordon och Flygis smög sej efter. Men plötsligt kom det ett gäng gående imot dom med knivar i händerna. Alla blev rädda förutom Gordon. Han tog fram en egen kniv som var 3 gånger större än gängets knivar. Men längre än så hann han inte, för i gänget såg han en person som verkade bekant. ”RICKY MARTIIIINN!!”, ropar alla på en gång. För mitt bland knivgänget stod självaste Ricky Martin. Alla la sig ner på knä och bugade sig djupt.
– Vad gör du i Algeriet, Ricky? Säger Per-Oskar undrande.
– Vad gör ni i Algeriet, Per-Oskar, Lisa, Filip, Gordon och Flygis? Sa Ricky tillbaka
– Vi är på rymmen från ett barnhem i Stockholm. Hur kan du veta våra namn?
– De va ju ni som va på min konsert för 5 år sen.
De blev förvirrade men frågade inte mer. Nu var Ricky ”en i gänget” och alla såg upp till honom som en gud.