Forumet - De sista kilona

De sista kilona

1086 0 82
Jag har försökt hitta ngn kändis som har ungefär en likadan kropp som jag, just för att jag inte vill lägga in en bild på min egna kropp.

Det närmaste jag kan hitta är Bar Rafaeli's kropp (bilder nedan). Det är typ så min kropp ser ut i mina ögon. En fin kropp, höfter, bröst osv. Men har det lilla extra på magen. Det är SÅ lite som är där, men det stör mig jätte mycket.

Jag rör på mig väldigt mycket. Har nyss börjat gå på GI metoden.. finns det ngt annat jag kan göra? ngt tips? Eller är det bara sunt jag ska äta...?

Tack på förhand.

680849_f496.jpg

bar-rafaeli15.jpg

Spana också in:

_dansare:

Förstår inte varför för man behöver vara ett äsbarn pga att man är mån om sitt utseende.


1.du har en typisk äs-avatar
2.du anser att nån som enligt mig har en perfekt smal kropp är tjock,vilket är sjukt för ALLA människor utan äsbarnen ser att hon INTE är d minsta tjock eller borde gå ner något.
Oväntad:

Innan du börjar banta och ha dig, tänk i stället på varför du inte vill ha "lite extra" på magen, varför du måste vara så jävla perfekt, för som du beskriver det låter det inte som att det är mycket alls.


Jag kan inte tycka att GI är någon direkt bantingsmetod, utan ett sätt att leva hälsosammare på. Det är inte i närheten av någon svält. Strävar inte heller efter att bli perfekt, det finns inte något "perfekt" enligt mig. Jag vill vara nöjd med mig själv helt enkelt.Tözen:

1.du har en typisk äs-avatar
2.du anser att nån som enligt mig har en perfekt smal kropp är tjock,vilket är sjukt för ALLA människor utan äsbarnen ser att hon INTE är d minsta tjock eller borde gå ner något.


Verkligen skit löjliga argumentationer du kommer med. Du kan väl knappast kunna se om jag är ngt äsbarn pga min avatar? Hur jag mår o tänker kan väl knappast visa sig på en bild. Jag har den för jag tycker hon är jävligt snygg. Tyvärr har jag inte lagt ner tid o skrivit något vackert ord på en dimmig fönster ruta som du har.

Jag tar faktiskt illa upp. Som du skriver så är det enligt dig hon har en perfekt smal kropp. Men alla kan ju inte tycka likadant?
_dansare:

Du kan väl knappast kunna se om jag är ngt äsbarn pga min avatar?


jo,det kan man,om du kollar igenom äsforumet vilket du säkert redan gör så ser du,du är exakt som dom,inse fakta.

NUJÄVLARR:

Du är fan skadad ditt jävla äs-barn och jag hatar fan dig.


avskyr äsbarn,särskillt dom som går ut med sånna här trådar.
Tözen:

jo,det kan man,om du kollar igenom äsforumet vilket du säkert redan gör så ser du,du är exakt som dom,inse fakta.


Men snälla, du sitter säkert på um 24/7. Kom till verkligheten lite.. alla behöver faktiskt inte ha en ätstörning för att vilja gå ner i vikt o äta sunt. Jag är inte någon vilsen liten flicka, jag behöver inte inse fakta..
NUJÄVLARR:

Eller hur, jag tål dem fan inte, å den här är fan den värsta jävla sorten.


lixom fine,ha ätstörningar om dom vill,men ha d för er själva fan[shake]bara deprimerande att se dom som har perfekta kroppar är helt dumma i huvet när man själv inte har "idealkroppen".[shake]så jävla vidrigt med äsbarn på stranden oxå,alla ben sticker ut och usch.
_dansare:

hahah ni snackar som att ni känner mig. Jag tål isf inte din sort heller.. patetiskt. Du kan ju för det första kolla upp ditt ordförråd.


OH FUCKING NOES DU ÄGER SÖNDER MIG!!!!
/slutaäta [sad]

Tözen:

så jävla vidrigt med äsbarn på stranden oxå,alla ben sticker ut och usch.


man kanske skulle ge sig ut å göra hokeytacklingar på äs-asen, bara fallit ihop.

Tözen:

dom som har perfekta kroppar är helt dumma i huvet när man själv inte har "idealkroppen".


eller hur!!!!!!!!! jag vill fan bara döda dem.
Tözen:

lixom fine,ha ätstörningar om dom vill,men ha d för er själva fanbara deprimerande att se dom som har perfekta kroppar är helt dumma i huvet när man själv inte har "idealkroppen".så jävla vidrigt med äsbarn på stranden oxå,alla ben sticker ut och usch.


Lär dig tycka om dig själv ist för att hacka på mig o kalla mig äsbarn. Det är jävligt vidrigt att gå på någon så som du gör. Verkar som du är väldigt onöjd med din kropp..