Forumet - De som firar att de tarstudenten förtjänar att steglas

De som firar att de tarstudenten förtjänar att steglas

657 0 44
Såg några i studentmössor på stan idag. Höll på att kräkas. Man har aldrig sett maken till odrägliga, fulla, finniga tonåringar.

Studenten är enda tillfället då det är okej att hetsa mot folk. Att frångå trafiksäkerhet för att svettas på ett flak och dricka pissljummen öl, samtidigt som man inbillar sig att man är någon sorts kung.

Dessutom uppmuntras detta beteende av de vuxna.

Själv kommer jag som vanligt peka finger när de kommer rullande i björkris och plastig klubbmusik. Ni borde göra det samma.

Spana också in:

tevepro:

samtidigt som man inbillar sig att man är någon sorts kung.


Så jävla sant. Jag hatar folk som tror att det någon sorts jävla bedrift att ha tagit studenten. Dessutom har ju typ en tredjedel av alla på dom där jävla flaken som flänger omkring med mössor och skit inte ens fullständiga betyg. var minst 5 pers i min klass som hade IG i typ 5 ämnen som tyckte att dom var rackarns stekiga för att dom tog studenten. jävla nollor
Jävlar vad trött man bir på människor.

Studentajävlar är fett jobbiga, men vad är det för inskränkta fittor som gnäller på en dum jävla tradition. Var finns poängen?

Fy fan vad dumma och jobbiga de är som gått tolv år i skolan och tycker att det fan är nog på ett tag. Sä jävla föraktligt! Herregud, hur jävla instängd kan man vara vid 22 års ålder. tröttna!

Hampie; skit ner dig. Med yttersta värdighet då alltså![smile]