Forumet - Death Note

Death Note

1342 0 7
Den här serien är nog en av de bästa anime som finns.

Ja, i början är den lite seg men det blir riktigt intressant redan efter typ 3-4 avsnitt och det bara trappas upp hela tiden. Death Note är uppdelad i två delar, den första är avsnitt 1-25, den andra är 26-37 och den första delen är den bästa i min åsikt men det är ju i del två som man får reda på hur det slutar för Light (huvudkaraktären).
Om du gillar Death Note så rekommenderar jag starkt att du kollar på Code Geass: Lelouch of the Rebellion R1 och R2 (säsong 1 & 2 basically). Det är lite mer mecha i den här animen men den är minst lika psykologisk som Death Note.

Serien handlar om Lelouch, en tronarvinge till Britannia (ett ont imperium som har tagit över hela världen) och hur han en dag får en kraft som gör att han kan beordra någon att göra vad han vill bara han har ögonkontakt med dem, däremot så kan han bara göra det en gång per person. Han vill hämnas på Britannia, framförallt på sin pappa, Charles zi Britannia, eftersom det var han som dödade Lelouchs mamma och handikappade hans syster för resten av livet.


I alla fall, skulle ge Death Note 10/10.

Spana också in: