Forumet - DeathGame

DeathGame

578 0 34
Vilka andra här spelar DeathGame?

För er som inte vet vad det är, så är det ett lajvliknande spel som körs ute i verkligheten, där man låtsas mörda de andra deltagarna. Deltagarlista, regler och poängräkning finns på hemsidan.

Själv har jag spelat sen december 2006, och har inte tröttnat än. Jag har träffat en massa intressanta människor, och fått pokaler ^^. (Min pojkvän är också den som vunnit senast, om ni kollar på förstasidan).

Vore kul att se om andra på UM känner det till det här. Om det kryllar av spelare här kanske man borde börja akta sig för vad man skriver på forumen [ops] (eftersom information om de andra spelarna är användbart när man ska döda dem).

Funderar på att intervjua någon annan spelare och skicka in som text här på ungdomar...

Spana också in:

Lanina:

Haha, då får man väl vara lite bättre då xD


Japp. Jag blev lurad. -.-
Träffade en gammal kompis, och tydligen var hennes pojkvän med... Så så fort jag kollade bort så berättade hon för honom att jag var med i DG och så fick jag en morot mot strupen. Förräderska!
Vill du se någon få en purjolök i magen av en maskerad främling? Då ska du anlita en ninja!
En ninja är en person som inte är med som deltagare i spelet men som utför mord åt någon. Du kan anställa ninjan för att döda någon åt dig genom att muta den med godis, en pizza, en dejt, eller något annat trevligt (som inte är pengar). En del ninjor dödar för själva nöjet och kräver ingen betalning, men det är ju helt upp till var ninja.


[love]
Nevon:

Jag var med en gång endast för att få döda en av mina klasskamrater. En dag när vi gick ned för skoltrappan från en italienskalektion så drog jag fram min banan och sköt ihjäl henne. [mad]


Skolbyggnader
För att alla ska kunna sköta sin skolgång utan onödig paranoia kan man inte döda folk som befinner sig i skolbyggnader. Utomhus och på skolgårdar går det dock bra att anfalla folk så länge de inte har en aktiv lektion i t.ex. gymnastik eller lantmäteri.