Forumet - Deff!

Deff!

2173 0 70
edroon:

Man kan väl deffa när man känner sig lite för stor


Jag är alltid stor. [cool]

batleth:

Brukar börja efter nyår där så jag slipper stressa i slutet.


Hmm, jag tycker om att bulka så långt som det går, lite för tidigt att börja precis efter nyår för min del. Det vore dock skönt med tanke på att, precis som du nämnde, man slipper stressa. [y]

Spana också in:

Andy91:

Syftade snarare på att smälla i sig chips, godis och kakor så man blir ett fetto som måste panik deffa/banta till sommaren. Jag bulkar inte och jag deffar inte, jag är lika snygg året runt [cool]


De som är seriösa med sin träning bulkar dock för att bygga så mycket muskler som möjligt. Inte för att de är lata och vill smälla i sig godis.
Appuru:

När brukar ni dra igång med eran deff?


Jag drog igång för två veckor sedan, orkar inte stressa. Och mja, det hör blir första och förhoppningsvis sista gången, för jag kommer få betala med en hel del styrka fördmodligen. Muskelmassan skiter jag i mer eller mindre.
majkie2:

krävs det ett kaloriöverskott


Det där är inte riktigt sant. För att optimera muskeluppbygnaden krävs ett överskott. Men det går bra att bygga muskler på normal diet med, även om det inte går lika snabbt. Men för mig som inte tränar för att bli stor utan för att hålla mig i bra form är bulk helt onödigt.

Det finns flera syften med träning, min form av träning är inte mindre seriös än din, jag tränar bara i ett annat syfte och har ett annat mål.
Andy91:

Det finns flera syften med träning, min form av träning är inte mindre seriös än din, jag tränar bara i ett annat syfte och har ett annat mål.


Har inte sagt någonting annat heller.

Andy91:

Men det går bra att bygga muskler på normal diet med, även om det inte går lika snabbt.


Alltså, man kan ju inte bygga muskler på ett underskott, det vet du också, eller hur? Alltså krävs ett överskott = man lägger på sig lite fett, oavsett. Fast du kanske vill påstå att du ligger på en perfekt balans? [rolleyes] Högst troligt hörru du.
batleth:

Det kan man visst.


Källa?

Isåfall handlar det om riktigt, riktigt små mängder. För övrigt så är det i princip en omöjlighet. Det är samma sak som punktförbränning, ja, man kan punktförbränna, men det handlar om så ytterst små skillnader att man lika gärna kan säga att det inte går.