Forumet - dejt, sova över

dejt, sova över

1852 0 22
har träffat en kille på en dejtingsida som jag verkligen gillar o vi har bestämmt att han ska åka till mig när jag har sommarlov. problemet är att han bor typ 40 mil ifrån mig [shake] så han kan ju inte direkt komma över dagen bara. jag bor hemma så det känns lite som "sandor/ida".. vi har inget gästrum men vi har köpt ett hus som vi renoverar ca 15 min från där vi bor nu. men det är inte beboligt än..

Hjälp! vad ska jag göra? han pratade något om att bo på pensionat med jag bor på landet, så det finns typ inga nära. hur hade ni gjort?

Spana också in:

sheltiegirl:

problemet är att han bor typ 40 mil ifrån mig så han kan ju inte direkt komma över dagen bara.


hahaha - jag åkte så långt för en tjej på nätet en gång... fast det var ännu längre ifrån, var 16 år o pappa ville ha mig tillbaka till kvällen så han köpte biljetterna, fram o tebax samma dag... men det visade sig att hon inte bodde i den staden som jag tog mig till, så vi satte oss på en buss typ 1 timma efter en härlig stadsvandring då vi kom mkt väl överens... hem till henne då... mitt ute i ingenstans, grymt ställe dock... hade skitkul o sen till kvällen så ville hon att jag skulle sova över, o hon var ju sjukt snygg också, o som jag tidigare sa, vi kom överens, så det vara bara upp med mobilen o ringa pappa! han förstog men ville att jag skulle komma innan helgen var slut iaf :P hursomhaver... hennes föräldrar å sånt bäddade för mig men inte en chans att hon lät mig sova där, det skulle vara i samma säng and censur all the night (: gött som fan... slutade med att vi blev tsm, som tur var, var det som i ditt fall, under sommaren, så det blev typ som en sommarflört, sen började skolan, vi kunde bara ses på helger, dyra resor fram o tillbaka, vi är kåta å gör slut... break-up sex är alltid svårt när man ska vara känslosam o knulla samtidigt :/

vad jag menar är, är det ens värt? ni kan säkert få det att funka, vad vet jag, men det finns alltid ett men... hur blir det när skolan börjar igen??? kanske blir det bara en sommarflört? jag ångrar inte min sommarflört men du kanske gör efteråt? han kanske inte tkr att det funkar? fast, lyssna inte på detta :P om du ska göra det så kör fan all in, då ska man satsa ^^ man måste satsa ngt för att vinna ngt... så är det...

obs: jag vet inte vad du vill med denne pojk, kanske vill du bara vara vän med han? kanske vill du bara make some love?
sexmeister:

hur blir det när skolan börjar igen???


han har redan planer på att flytta till exempelvis göteborg eller ännu närmare mig, så det kommer hålla (om det blir något) även när skolan börjar igen.[bigsmile]


sexmeister:

obs: jag vet inte vad du vill med denne pojk, kanske vill du bara vara vän med han? kanske vill du bara make some love?


Just nu vill jag se om vi passar bra, isf vill jag bli tillsammans o ha ett seriöst förhållande. ingen sommarflört med en massa sex..

sexmeister:

men inte en chans att hon lät mig sova där, det skulle vara i samma säng


okej, då ska jag bara säga till honom att det är där han ska sova då [bigsmile] tack!
sheltiegirl:

han 89:a o jag 92:a.. alltså det är inte pga mig han har tänkt flytta till exempelvis göteborg. det hade han tänkt redan innan jag "träffade" honom.


gränsfall, fast du är ju 18 eller fyller det isf.. du får precis börja dricka medans han redan vart i bolaget i ett år (;

nämen om du är mogen för din ålder ska jag väl inte säga så mkt...

hoppas allt ordnar sig, annars får vi ta en dejt [love] hahaha nä, men hoppas det går för sig för er! lycka till nu då =)

antar att du inte är oskuld men om du är det är det inget du ska ta direkt, men det är bara vad jag tycker :P
sheltiegirl:

jag har fyllt.. vadå gränsfall?


3 år är en lång tid, du går fortf i skolan, har ett år kvar å sånt

han har vart i arbetslivet i förmodligen 2 år eller studerar i högskola vilket är något helt annat från det som du gör, vilket gör han till en mognare människa, som i sin tur kan leda till att han kanske tkr du är lite omogen / leder till att det blir slut... långsiktigt men heey, jag säger bara vad jag tycker o tror, om du tar det jag säger på allvar är din sak... jag är dock seriös med det jag säger!

sheltiegirl:

jag skulle säga att jag är mogen faktiskt. absolut ingen fjortis direkt.


alla blir inte fjortisar, men bara för att man inte är en fjortis betyder inte heller att man är mogen, jag tycker t ex att jag är mognare nu än ett år sedan, men det gör jag varje år... tänk om jag även tänker så om ett år? tänk då vad han tkr om dig? (talar om egen erfarenhet av tjej som varit två år yngre)


sheltiegirl:

sexmeister: men om du är det är det inget du ska ta direkt

du menar?..


jag tycker detta är en sak man ska minnas, ens första gång, det är inget du glömmer direkt, ifall du inte kör en classic fylleoskuldtagare som du ångrar...

jag menar att jag inte vill att du ska göra något du ångrar... om du gör det för fort med han kanske han lämnar dig, för att sex var det han ville ha, han kanske tycker du är omogen för att du hade sex med han direkt, fan vet jag?

detta låter väldigt negativt, men man måste även tänka på det.. glöm inte att det finns massa positiva saker även, inget som jag kommer på just nu denna sekund men det finns!

jag är dubbelmoralisk genom att ha sex fort... gillar ju sexet men jakten är fan roligare? -> inte bara dom två punkterna men hoppas du förstår! detta tycker nu dock efter jag har haft sex oberäknligt många gånger ;O - ibland vill man vara oskuld igen
sexmeister:

jag tycker t ex att jag är mognare nu än ett år sedan


vet vad du menar, flyttade 25 mil hemifrån o började på gymnasium där. växte mkt som person det året. det sa alla runt om mig. jag har alltid varit lite mognare än en del i samma ålder. men förstår vad du menar ändå.

sexmeister:

ibland vill man vara oskuld igen


så bra att jag inte haft bråttom med att bli av med min då. jag har absolut inte planerat att ha sex med honom. det får bli senare i så fall.