Forumet - Dejta för äktenskap/framtiden eller för nuet?

Dejta för äktenskap/framtiden eller för nuet?

756 0 10
Vill gärna höra era tankar och åsikter om en sak jag själv har funderat på ett tag:
Är det slöseri på tid att vara tillsammans med någon/hålla på med någon som man inte direkt ser någon lång framtid med? Ska man njuta för stunden eller tänka långt framåt när det gäller sånt? Vet att många tycker att enda syftet med dejting ska vara äktenskap/samboskap/u name it, medans andra tycker att det är bra att få erfarenheter och leva i nuet även om man är osäker på om det kommer att hålla. Hur tänker ni? Varför? Tell me your thoughts!

Spana också in:

Sålänge som alla parter är lyckliga i nuet så tycker jag inte att det spelar någon roll om man kan se sig spendera ett helt liv med personen eller inte. Förhoppningsvis är väl kommunikationen såpass bra att båda förstår och känner som den andra. 

Om man alltid planerar och tänker på framtiden får man aldrig tid att leva I guess. När man hittat sin soulmate börjar man väl planera något annat.

Gyllene: Sålänge som alla parter är lyckliga i nuet så tycker jag inte att det spelar någon roll om man kan se sig spendera ett helt liv med personen eller inte. Förhoppningsvis är väl kommunikationen såpass bra att båda förstår och känner som den andra. 

Om man alltid planerar och tänker på framtiden får man aldrig tid att leva I guess. När man hittat sin soulmate börjar man väl planera något annat.
Soulmate finns inte
När man börjar skriva med någon seriöst, ska man inte dejta för nuet. Man bör dejta för framtiden istället. Och SLUTA SLÖSA människors tid. Att leka som att ha känslor för någon är respektlöst. Det är 2020, vi måste sluta såra varandra och börja vara ärliga istället. Om man helt enkelt inte ser en framtid med människan man skriver med säg det rakt och tydligt, bryt kontakten där redan då. Det är inte värt att såra någon människa för att man inte kunde vara ärlig de handlar helt enkelt om att ha respekt för varandra.