Forumet - Dejtinghjälp!

Dejtinghjälp!

350 0 38
Har ganska nyligen träffat en tjej som jag pratat med på internet ett litet tag. På vår första träff var vi ute och gick en lång promenad och avslutade kvällen med en lååång fika. Jag hade det jättetrevligt och skrattade mycket, jag fick även henne att skratta många gånger. Det kändes helt enkelt riktigt bra med henne! Efteråt så gav jag henne en kram och sa att det hade varit en jättetrevlig kväll och bla bla bla.. Ville egentligen ge henne en kyss men det kändes kanske lite för mycket på första dejten?

Ett par dagar efter dejten så föreslog jag att vi skulle hitta på något igen och det ville hon. Vi har snackat en del via sms och så vidare... men grejen är den att jag inte alls vet vad hon vill. När vi pratar via sms så tar det rätt lång tid mellan svaren och det gör mig lite osäker. För att vara extra "töntig" så har vi hittills bara skrivit kram som avslutning .. ja ni förstår.

Det känns som att om jag vill komma någonstans så måste jag kyssa henne efter andra dejten. Det känns verkligen rätt med henne och det gör mig nervös... jag har fått en sån här osäker känsla om vad hon vill, vilket kan få mig att fega ur.

tips?
sikkos:

När vi pratar via sms så tar det rätt lång tid mellan svaren och det gör mig lite osäker.


Hon har säkert annat för sig t.ex går på toa och inte kollar telefonen när hon kommer tillbaka, går och äter och kollar inte telefonen direkt när hon kommer tillbaka etc.

sikkos:

Det känns som att om jag vill komma någonstans så måste jag kyssa henne efter andra dejten


Ha en filmkväll eller nåt. En bit in i filmen kan du erbjuda henne lite ryggmassage. Det är något som oftast är uppskattat och så får du också ett skäl att sätta klorna i henne, vilket kan göra det pågående dejtandet lite mer intimt (dvs, du har kommit från en armlängds avstånd till att röra henne) [y]

Och om hon går med på att låta sig masseras så betyder det INTE att hon kommer ta den i tvåan senare på kvällen [no-no]

Spana också in:

idenstoraskogen:

Om hon inte vill så märker ju du det ganska snabbt.


Jo det är sant.. men att ta det steget att våga ta hennes hand är ju sjukt stort. Iaf för mig :p

Volta:

Jag tror inte han går sönder av att an är uppriktig mot honom.


Helt rätt.. ibland kan man nog behöva sådana kommentarer. Ska försöka gaska upp mig och inte analysera så mycket[smile]