Forumet - Delade naglar

Delade naglar

2265 0 38
ok, googlade detta lite snabbt, men hittade j ngt bra+försöker vara tidseffektiv så tänkte jag startar 1 tråd ist

iaf, förr hade jag typ alltid jättefina naglar som i princip aldrig delade sig/flisade sig, om om de gjorde så var det bara ytterst då klippte bara bort ngn millimeter, men NU!
Nu har mina naglar blivit mästare på att dela sig, el vad man ska kalla det, det går liksom "skal" ur dem så att de ser jättehemska ut.

vet någon vad detta beror på? kan det vara brist av något el så?

Spana också in:

¨typ doppa fingertoppzen i olivolja

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Manikyr en gång i veckan lönar sig om man vill ha starka och vackra naglar. Ta en kväll då du lägger ner lite extra tid på dem:

¤ Börja med ett skönt nagelbad. Doppa fingrarna i en skål med ljummet vatten och lite vegetabilisk olja, passa på att massera nagelbanden under tiden.

¤ Torka fingrarna och peela naglar och nagelband med en mild finkornig peeling – den du har till ansiktet fungerar utmärkt.

¤ Skölj av händerna och tryck försiktigt tillbaka nagelbanden med en nagelpinne eller handduk, fila naglarna. Börja från nagelns mitt och fila inte fram och tillbaka för att undvika att rispa upp naglarna.

¤ Smörj in nagelbanden med en nagelbandsolja och avsluta med handcreme. Nagelbandsoljan är jätteviktig, friska nagelband ger friska naglar. Om du bara ska köpa en enda sak så är det den. Blanda en egen olja av lite sesamolja, myrraolja och några droppar citron."

- http://www.halsa.se/artiklar.asp?id=20&artikelid=353&com=t
Blivande_japan:

trodde det var samma som nagellack typ.. men det är det alltså inte..?[blush]


Det är genomskinligt, eller lite vit eller rosaaktigt, och målas på precis som nagellack. Men bättras på varje dag i tre dagar och tas sedan bort, så börjar det om igen.
Tror att det var så, var rätt längesedan jag använde.