Forumet - Delar ni lösen med andra?

Delar ni lösen med andra?

1696 1 7
Jag förstår inte varför min syster kan göra fler Google konton när jag har tusen olika (fyra eller fem) och vad hon använder min Instagram till. Hon har även min Facebook som hon inte har, det förstår jag. Lägenheter och sånt, får hela tiden gå ur också är det plötsligt tillbaka igen. Så det har jag låtit va nu, själv skulle jag bli väldigt stressad av att få händelser på Instagram speciellt då jag ska börja flytta kontakter igen.

Jag märker inte när hon är inne, såg en screenshot just nu när hon visade att hon använde den som pinterest. Mamma tror att hon har mina lösen för att ha koll på mig. 

Vad tror ni? Ska jag säga till henne att fixa eget? Jag väntar bara tills jag glömmer bort mina lösen igen och hon frågar samma sak om inloggning.. Tumme ned

123fendas: Cirka 2012, gav jag mitt lösenord till tjejen Saga som gick i min klass. Hon berättade lösenordet för sina kusiner; de gick in på min Minecraftserver och förstörde lite.

För cirka tre månader sedan, innan vi slutade nian, råkade jag tala med henne, Ludvig, och Elsa, i korridoren, och hon såg till att be om förlåtelse.
Härligt det löste sig med tiden, jag hade tur som fick ascoola byggnader jag kunde rita av hehe. Sen försvann partnern.

Spana också in: