Forumet - Demokrati vs vänsterpack

Demokrati vs vänsterpack

3288 0 154
Jag blir så trött på alla vänsterungdomar som försöker tysta ner SD. Dem kommer till deras torgmöten och förstör. Försöker ni tysta ner dem för att ni inte kan debattera? Det är sorgligt i så fall då SD verkligen har sina svagheter. I ett land med yttrandefrihet så ska man få stå för sina åsikter oavsett hur galna dem än är. Om stalinister vill ha ett torgmöte så ska dem få det. Om nazister vill ha ett torgmöte så ska dem få det. Alla ideologier ska ha en rätt att synas! Till och med dem vidrigaste. För demokrati handlar om att du ska ha rätt att stå för dina åsikter. Det spelar ingen roll hur populära eller impopulära dem är, du ska få stå för dem. Tycker man inte om yttrandefrihet och demokrati så kan man flytta till Nordkorea.
Edit: Jag menar såklart inte att alla vänsterungdomar är emot yttrandefrihet och demokrati.Det här riktat mot den delen som är det.Att hålla på såhär är dessutom rätt så kontraproduktivt. Dels så tar inte rationellt tänkande människor en på allvar om man bara står och skriker som en idiot, och dessutom får stackars sd en massa sympatipoäng.

Fast å andra sidan tror jag inte de flesta som gör såhär är särskilt intresserade av att ha en seriös debatt. De vill nog hellre ha någon att bråka med.

Spana också in:

dvärgkastarn:

Att hålla på såhär är dessutom rätt så kontraproduktivt. Dels så tar inte rationellt tänkande människor en på allvar om man bara står och skriker som en idiot, och dessutom får stackars sd en massa sympatipoäng. Fast å andra sidan tror jag inte de flesta som gör såhär är särskilt intresserade av att ha en seriös debatt. De vill nog hellre ha någon att bråka med.


Ja det känns som att SD har fått en "underdog-stämpel" och jag tror att det gynnar dem.
El Guaje:

Klart man ska få uttrycka sina åsikter och man blir rätt less på allt våld i samband med att folk försöker göra det men sluta få det att låta som det är något bara vänsterfolk håller på med.


I dem klippen som jag tar upp så är det vänsterpack. Men självklart så finns det högerpack som är lika jävliga. Sen så lägger jag ju också till att jag inte försöker svartmåla alla som är vänster. Det här menat till den extrema vänstern.
Homer:

Finns arselhål på båda sidorna. Bara för att jag kritiserar en viss del av vänstern så betyder det inte att jag påstår att alla som röstar höger är änglar.


Skillnaden där är att vänsterextremister stör ordningen medan högerextremister hotar och förföljer journalister och begår politiska mord.

Var god hitta ett politiskt mord utfört av en vänsterextremist och jämför det med antal utförda av högerextremister.
Homer:

I dem klippen som jag tar upp så är det vänsterpack. Men självklart så finns det högerpack som är lika jävliga.


Ja men varför bara ta upp dem exemplen då? Vill du diskutera våld mot folks åsikter känns det inte jätteseriöst att bara dra upp exempel från ena sidan. Nu känns det här som ytterligare tråd om hur synd det är om SD.
El Guaje:

Ja men varför bara ta upp dem exemplen då? Vill du diskutera våld mot folks åsikter känns det inte jätteseriöst att bara dra upp exempel från ena sidan. Nu känns det här som ytterligare tråd om hur synd det är om SD.


"SD har verkligen sina svagheter" skrev jag. Så att försvara SD är inte meningen. Vi fick verkligen lära oss vilken låg klass partiet håller när några av deras högsta politiker går runt på stan med järnrör, säger till Soran Ismail att det här inte är hans land och att en av dem kallade en tjej för hora. SD får dock kritik av nästan alla så att starta ännu en konversation om hur dåliga SD är känns lite onödigt.
tevepro:

Skillnaden där är att vänsterextremister stör ordningen medan högerextremister hotar och förföljer journalister och begår politiska mord.Var god hitta ett politiskt mord utfört av en vänsterextremist och jämför det med antal utförda av högerextremister.


Nej du har rätt. Ingen vänsterextremist har någonsin mördat någon annan. Att 40-70 miljoner människor dog pga Mao Zedongs politik är en liten bagatell.
Homer:

SD får dock kritik av nästan alla så att starta ännu en konversation om hur dåliga SD är känns lite onödigt.


Det har jag inte påstått att du ska göra heller. Men ser inte riktigt meningen med denna tråd då du tycks vilja diskutera en sak men bara en sida utav den trots att du vet och skriver i tråden att problemen finns även på den andra sidan. Då blir det ju inget annat än smutskastning av vänstern eller tycka synd om höger av det här.