Forumet - Demonstrationer mot Israels statsterrorism mot Gaza

Demonstrationer mot Israels statsterrorism mot Gaza

168 0 49
De flesta kanske redan har koll på det här men tänkte att jag skulle slänga upp en tråd om någon har missat och är intresserad av att gå.

Tråden är INTE till för att alla idioter ska böla om hur synd det är om Israel som tvingas bomba sönder skolor och massmörda civilbefolkningen i Gaza, men jag antar att det kommer bli en sån tråd av det hela ändå.

De flesta är 10/1 men vissa är nån dag tidigare/senare. Den i Göteborg är en och en halv timme efter IPRED-demon, så om ni ändå är i stan för den kan ni ju dra till Gaza-demon efteråt även om ni inte tänkt göra det egentligen.

Stockholm: http://www.motkraft.net/nyheter/3394

Göteborg: http://www.motkraft.net/kalendarium/1074

Malmö: http://www.motkraft.net/kalendarium/1068

Västerås: http://www.motkraft.net/kalendarium/1070

Om nån vet något om att det ska hållas ännu fler demonstrationer så kan ni citera mig så lägger jag in dem. [smile]
Hittills har vänsterns och diverse palestingruppers demonstrationer ebbat ut i attacker mot norsk polis och annat våld. Får se om de kommande svenska pro-våldsdemonstrationerna, där man bland annat lär förespråkar Hamas rätt till terror, ebbar ut i våld mot ordningsmakt och motdemonstranter från israeliska och judiska föreningar.

Ensidigheten är i alla fall skrämmande hos dessa individer. De demonstrerade inte mot Hamas då terrororganisationen dödade ett stort antal fredliga regimmotståndare. Inte heller lär de protestera mot Hamas blockad mot utomstående hjälptransporter eller Hamas cyniska utnyttjande av civilbefolkningen.

Spana också in:

Wanking BC:

Synd om folket på båda sidor, jag strutar i vilken sida det är "mest" synd om, tycker fortfarande att det är löjligt att ta parti och bråka om det


Nej knappast när Israel har dödat över 800 personer varav över 200 barn och Hamas har lyckats döda 4 personer på 2 månader? Vad är värre? Går inte ens att jämföra.
asdor:

Nej knappast när Israel har dödat över 800 personer varav över 200 barn och Hamas har lyckats döda 4 personer på 2 månader? Vad är värre? Går inte ens att jämföra.


Det där är ju så himla vinklat att jag inte orkar bry mig, är rätt säker på att de som är för israel hävdar motsatsen, om inte så visst, Israel is the bad guy
God Konsument:

De flesta är 10/1 men vissa är nån dag tidigare/senare. Den i Göteborg är en och en halv timme efter IPRED-demon, så om ni ändå är i stan för den kan ni ju dra till Gaza-demon efteråt även om ni inte tänkt göra det egentligen


Har aldrig vart på en demonstration vad gör man?
Wanking BC:

Varför stödjer de då israel?


Ja fråga inte mig, de hävdar alltså att dessa 800 döda är försvarsbart för att en liten militant grupp ur Hamas skjuter hemgjorda raketer mot en liten by i Israel som ligger 3-4 mil från gränsen. Raketerna når inte längre än så. Runt 4 döda den senaste månaden tror jag det är och då har det flygit mer raketer än någonsin. Byn de skjuter mot tillhörde också förr palestinier innan de blev bortjagade av israeler. Sderot heter byn med ungefär 10000 invånare.

Israel har också dödat FN-arbetare och beskjutit FN-skolor och FN-sjukhus.