Forumet - Den allmänna nattningstråden!

Den allmänna nattningstråden!

1984 0 31

Den här tråden uppkom genom en konversation mellan mig och amsi. Amsi hade en önskan om att få bli nattad och jag skulle tycka det vore mysigt att agera mamma och då natta andra.

Resultatet blev denna tråd! För inte kan jag tro att vi är dom ändra som uppskattar mysiga godnattvisor och godnatt-sagor, minsann! Man kan request:a att bli nattad genom exempelvis få visor inspelade via mic som man sedan kan lyssna på. Det finns även möjlighet att få sagor upplästa. Bara fantasin sätter gränsen, så önska på! Vill man kan man posta en allmän önskan som alla kan svara på, eller så kan man rikta önskan av nattning till en specifik användare. Där bestämmer man helt själv hur man vill göra.

Förhoppningsvis kan den här tråden vara till nytta! 

Sov gott, vänner!


Lurreliti:
Varför gör du en sån här tråd då, är frågan? Blink
För att jag vill att människor som uppskattar sagor och godnattvisor ska få möjlighet att fortsätta njuta av dom. Många här bor i egen lägenhet och flera mår dåligt. Då kan det vara mysigt och kännas lugnande att få höra något som påminner om barndomen. Eller så kan det vara en kul grej att prova på bara.

Kritik kan du yttra, men däremot finns det ingen anledning att uttrycka sig på ett sätt som förminskar andra och de saker dom gillar.

Spana också in:

Åh, jag VISSTE VÄL  att det fanns intresse! :D


amsi: ni får önska vad jag ska läsa imorgon
wohoo! jag hör gärna din favoritsaga bli uppberättad. behöver inte vara hela. när jag var liten brukade mor och far läsa den i bitar för att jag alltid skulle bli motiverad att lägga mig i tid, så att jag fick höra hur det gick för karaktärerna.