Forumet - Den där jävla kärleken

Den där jävla kärleken

142 0 43
Hur lång tid tar det att komma över sitt livs kärlek? Idiotisk fråga, jag vet... Men det är snart 4 månader sedan vi gjorde slut och jag vaknar varje morgon med världens ångest och min säng känns alldeles för stor för mig att sova själv i. JAG BLIR GALEN. Jag skulle göra vadsomhelst för att få tillbaka vad vi hade. Det värsta är att det är omöjligt, för jag sabbade allt. Hursomhelst... Kan inte någon som varit i samma situation som mig säga att ni vaknade en morgon och att den där ångesten var borta. Jag behöver något att hoppas på!!!

Spana också in:

tog väl mig ca 4-6mån att komma över mitt ex.

du kommer att komma över det oroa dig inte :)

tänk på: när det är som mörkast är det närmast till gryningen. alltså.. det ser la mörkt ut just nu, som att du aldrig kommer att komma över henne, men snart så kommer du göra det :)
Folk är olika och det tar olika lång tid. En dag kommer du känna att du ibland saknar det ni hade men inte vill ha det tillbaka för det funkade inte längre, men det som var bra är ett gott minne. Och att du inte älskar personen längre, eller jo som vän om ni är det. Jag och mitt ex var väldigt nära och båda tog vårat uppbrott väldigt hårt, vi hanterade saker på olika sätt. Idag är vi goda vänner men vi pratar inte med varandra så ofta. Tror båda håller ifrån varandra lite. Vi vill inte vara tillsammans men en laddning finns, inte en laddning av kärlek direkt. Stark vänskap men det skulle sabba varandras fortsatta liv.
Du är antagligen väldigt kapabel att komma över henne eller iaf att tänka mindre på det, men har inget annat att fylla tiden med så du sitter och glor och gör inget och då mår man dåligt och tycker synd om sig själv och tänker för mycket och då börjar du tänka på det?

Skaffa ett intresse, träffa mer folk, det löser inget att bara sitta på arslet vänta och tycka synd om sig själv.

Gör något, skaffa ett intresse.

Klyschigt som fan men.

Eller så har jag fel.
Stargazer:

Så du menar att man gör det vid en viss ålder? En livs kärlek betyder olika för människor.


Nej,det jag säger är att hon måste vart runt13-14 när dom träffades och tycker bara att det är tidigt men som sagt alla är lika[crazy]

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


olika*
Sovande:

Nej,det jag säger är att hon måste vart runt13-14 när dom träffades och tycker bara att det är tidigt men som sagt alla är lika


Varför skulle de inte kunnats träffas vid 16 års åldern ? (även om detta nu inte skulle vara så troligt.) Du tycker det är för tidigt för du har en bild på hur ditt liv kommer vara eller rättare sagt vill vara.

Skulle vilja påstå att första kärleken egentligen är den vackraste och mest speciella vilket jag kan anse som livskärleken även om den inte håller hela livet ut.(vilket väldigt få relationer egentligen gör.)

Hur definerar du livskärlek ?
Stargazer:

Varför skulle de inte kunnats träffas vid 16 års åldern ? (även om detta nu inte skulle vara så troligt.) Du tycker det är för tidigt för du har en bild på hur ditt liv kommer vara eller rättare sagt vill vara.


Blah jag kan la få tycka att det låter lite tidigt för att påstå att man har träffat sitt livs kärlek men visst finns det folk som gör det [confused]