Forumet - Den där tjejen. Hjälp både tjejer och killar!!

Den där tjejen. Hjälp både tjejer och killar!!

194 0 21
Hej!

Jag är en kille på 16+.

Jag ska dra allt lite kortfattat så jag inte tråkar ut er. En av mina bästa tjej kompisar har en kompis till sig som hon tycker skulle passa jätte bra tillsammans med mig. Jag tycker att den där tjejen är jätte attraktiv. När jag och min kompis har varit nere på några konferenser så har jag och tjejen hälsat på varandra (dock inte så mycket mer). På olika möten så har det hänt att hon har vänt sig om mot mig och vi har fått ögonkontakt flera gånger även när vi har stått långt ifrån varandra och pratat med andra.

Men hur ska jag ta kontakt med den där tjejen? Kan det inte kännas lite skumt att få t.ex. ett sms ifrån en kille som du knappt känner?

Kan det vara så att hon också är intresserad utav mig? då vi får ögon kontakt rätt så mycket och när vi träffades senast, så skakade vi varandras hand och hon sa att det var riktigt trevligt att träffa mig innan hon gick.

Hur ska jag ta kontakt med henne? Hur vill du som tjej att en näst intill främmande kille ta kontakt med dig?

Tack på förhand för svar!!

Mvh MrMetrixa!
MrMetrixa:

Hur ska jag ta kontakt med henne? Hur vill du som tjej att en näst intill främmande kille ta kontakt med dig?


Ja hon vill säkerligen träffa dig igen eftersom din tjejkompis har målat upp en bra bild åt dig. Skriva ett SMS kanske att var trevligt att träffa henne senast och fråga om hon vill på något?

Spana också in:

MrMetrixa:

Hur ska jag ta kontakt med henne? Hur vill du som tjej att en näst intill främmande kille ta kontakt med dig?


Han ska INTE gå fram till mig och fråga konstiga saker ,som "jag gillar dig, gillar du mig också?" Det är lite dagisnivå.
Däremot kan han fråga mig om stället vi är på till exempel, det är en bra början. Kan tyckas tråkigt, ja, men mycket bättre än det förstnämnda iaf.
Sovande:

Var bara tvungen att fråga 25 mil [censur] vart bort ni då?


Jag bor i en liten by och hon bor i Uppsala [crazy]SebastianE:

Var inte blyg av dig:)


Lättare sagt än gjort men jag ska göra mitt bästa! =)

Men låt säga att jag nu tar kontakt med henne och allt går bra och vi kanske träffas några gånger och att jag sen blir kär och förälskad i henne. Hur tar man det till nivån pojk och flickvän? Säger man typ "Jag älskar dig och all med dig. Vill du bli min flickvän?". Då låter det som att man friar eller nå. Jag har ingen erfarenhet av seriösa förhållanden så jag tar gärna emot alla tips jag kan få!! [bigsmile]

Mvh MrMetrixa!
MrMetrixa:

Lättare sagt än gjort men jag ska göra mitt bästa! =)


Det går inte att göra mer du[y]

MrMetrixa:

Men låt säga att jag nu tar kontakt med henne och allt går bra och vi kanske träffas några gånger och att jag sen blir kär och förälskad i henne. Hur tar man det till nivån pojk och flickvän? Säger man typ "Jag älskar dig och all med dig. Vill du bli min


Man träffas och sedan en varm solig sommardag så tar man en picnic och när det väl regnar så kryper man in under ett träd och pussar henne[y]
Nu är jag här igen för att få lite hjälp och tips angående den här tjejen. Ska dra allt lite kort.

Jag fick hennes MSN av min kompis också la jag till henne, första gången så råkade hon att neka mig och då bad hon min kompis att säga att jag skulle adda henne igen vilket jag gjorde. Hon var den första som skrev hej och vid ett tillfälle så frågade hon jätte mycket frågor och då skrev hon nå i stil med "Ursäkta att jag är så frågvis men jag är intresserad".

Nu har det gått några dagar och hon har aldrig varit inloggad på MSN så jag har kunnat prata med henne men hon har varit online på BDB samtidigt.

Det jag har fått reda på om henne genom dom här samtalen så har det visat sig mer och mer att hon har allt jag har letat efter hos en tjej. Hon är vacker, trevlig, står för det hon gillar och hon har ambitioner.

Rätta mig om jag har fel, men borde hon inte vara intresserad av mig då hon var den som först tog kontakt över MSN och skrev det hon skrev (som omnämndes tidigare)? Eller kan det vara så att hon inte är intresserad av mig? Då hon inte har varit inne på MSN men BDB.

Tycker ni att jag ska skicka ett mejl där jag skriver att jag väldigt gärna skulle vilja lära känna henne mer och träffa henne??

Stort tack på förhand!! Mvh MrMetrixa!