Forumet - Den halvklara sexnovellen

Den halvklara sexnovellen

5483 1 39

Hen log varmt emot mig, jag tittade generat omkring i rummet. Solens varma strålar målade rummet i en gyllene färgton på de annars vita och kalla väggarna. En färgexplosion, rummets olika färger blev intensivare, former blev klarare. Jag tittade tillbaka på dom där vackra bruna ögonen, våra ögon möttes.

– Skulle du vilja följa med upp på en kopp kaffe?

– Ett problem bara, jag dricker inte kaffe.

– Inget problem, jag har inte kaffe hemma.

Konversationen spelades upp i mina tankar, nu satt en avklädd kropp framför mina ögon. Våra läppar möttes, först mjukt med en ömhet, sedan med en sådan intensitet att åtrå fyllde koppen, bröstvårtorna styvnade till. En trygg hand greppar tag i mina päronformade bröst, jag känner hur brösten masseras av en fast hand.

Jag ser på henne, hon ser på mig med sina magnetiska blåa ögon. Hon biter sig hastigt på underläppen, medan hon betraktar mig. Hon kysser mig ömt på halsen, jag ryser av välbehag. Jag tycker min varma kropp emot hennes. Hon gnider sig emot min kuk,  

Okej, så här slutar sexnovellen mitt i en mening. Halvklar. Feedback? Tips? Förslag? Kritik? Önskningar? Kärlek?svefnpurka: du måste sluta börja alla meningar med personligt pronomen när de riktigt grejerna börjar hända. du gör handlingen avlägsen och skrämmande. jag får inte orgasm. jag köper inte att din inre monolog lyder som en labbrabbort när någon gnider sig mot din kuk.

5/5

Ja, du har rätt snöade in på det för mycket. Rodnar Men om vi glömmer det sista stycket, vilket var ren desperation, alltså ärligt inte lätt :( 

Spana också in:

Alltså iden var att det skulle byta perspektiv under novellen, det kanske bara blir förvirrande? Först är det från hennes perspektiv, sedan från hans perspektiv osv. Fast tänkte inte använda han eller hon, tänkte att man skulle få tolka in kön själv osv. Typiskt min narcissism och försöka sig på konstiga och annorlunda saker.

En annan ide var att jag inte skulle använda han eller hon, jag vet inte om det hjälper novellen när jag tänker efter. Att beskriva själva sexet på ett genuint i stället för ett mekaniskt sätt som en labbrapport är svårt tycker jag. Man kan inte berätta allt som händer tror jag, då blir det väldigt mekaniskt. 


Asha: Alltså iden var att det skulle byta perspektiv under novellen, det kanske bara blir förvirrande? Först är det från hennes perspektiv, sedan från hans perspektiv osv. Fast tänkte inte använda han eller hon, tänkte att man skulle få tolka in kön själv osv. Typiskt min narcissism och försöka sig på konstiga och annorlunda saker.

En annan ide var att jag inte skulle använda han eller hon, jag vet inte om det hjälper novellen när jag tänker efter. Att beskriva själva sexet på ett genuint i stället för ett mekaniskt sätt som en labbrapport är svårt tycker jag. Man kan inte berätta allt som händer tror jag, då blir det väldigt mekaniskt. 

Jag försökte skriva en okönad sexnovell i en skrivarkurs på gymnasiet. Det är svårt men intressant. Tycker du ska fortsätta försöka, tror det kan  bli intressant/hett/whatever. 
Om du vill byta berättarperspektiv behöver du nog något mer konkret som knyter de två perspektiven samman. Typ en väldigt specifik akt eller händelse. Fast jag vet inte riktigt. 

svefnpurka: du måste sluta börja alla meningar med personligt pronomen när de riktigt grejerna börjar hända. du gör handlingen avlägsen och skrämmande. jag får inte orgasm. jag köper inte att din inre monolog lyder som en labbrabbort när någon gnider sig mot din kuk.

5/5


monologen skedde väl inte samtidigt som kuksmekandet?

Uppdatering:

Han log varmt emot mig, jag tittade generat omkring i rummet. Solens varma strålar målade rummet i en gyllene färgton på de annars vita och kalla väggarna. En färgexplosion, rummets olika färger blev intensivare, former blev klarare. Jag tittade tillbaka på dom där vackra bruna ögonen, våra ögon möttes. [här behövs något som knyter ihop styckena] "Skulle du vilja följa med upp på en kopp kaffe?" hade jag frågat nickande emot lägenheten några steg ifrån oss. Som en resliga figur hade han då betraktat mig med en uppriktig blick, "Jag dricker inte kaffe" hade han sedan svarat. "Jag har inget kaffe" hade jag då replikerat med en erotisk blick. Mitt i rummet på soffan satt vi nu, med magnetiska ögon betraktade jag hans avklädda kropp. Jag rörde mig närmare, hans ansikte uttryckte en stillhet, som en måne reflekterades solen i hans ansikte. Våra läppar möttes, först mjukt med en ömhet, sedan med en sådan intensitet att åtrå fyllde koppen, bröstvårtorna styvnade till. En trygg hand greppar tag i mina päronformade bröst, jag känner hur brösten masseras av en fast hand.

Jag får försöka mer imorgon. Såhär ser texten ut nu i alla fall.