Forumet - DEN HÖGSTA DRÖMMEN

DEN HÖGSTA DRÖMMEN

780 0 49

Spana också in:

Har asmånga orealistiska som att bli miljonär,att ha en väldigt framgångsrik karriär i japan/Kina och tjäna sjuktn mycke pengar och va känd för d.Man kan göra sig ganska lycklig på pengar.
Mer realistiskt är väl att klara ingenjörsutbildningen,ha en lön en bit över medel,egen lägenhet inom ett år,att få vara med en vän jag velat vara med i långt över ett år(som om d nånsin kommer hända),kunna skratta med den,ha roligt,bara ha den vänskapliga närheten med nån man tyckt om länge.Ny bil hade inte heller vart fel.Snyggare kropp hade vart nåt d med.Finare bröst.
stortH:

Min är att bli miljardär


Det låter typ som en sick material capitalist dream. ):

Jag vill göra så att alla bli goda och bra, jag vill förändra samhället, göra så att alla är lika, känner lika mcket pengar, eller får pengar efter behov, alla ska hjälpas åt och ingen ska få ha mer pengar än vad den behöver. ):

Sen vill jag se till att alla slutar röka, dricka, knarka, ha sex utanför äktenskapet, träffar massor av olika partners och se till att alla följer bibeln och e snälla och bra och sånnt, och slutar vara onda, syndiga och hemska. ):

Sen vill jag se till att allt ytligt/kosmetiskt/onödigt fåfänge grejs förbjuds, det är ett slöseri med pengar. Det ska vara förbjuder att färga håret, pierca sig, använda kosmetiska produkter och anti-rnk grejer och genomgå kosmetiska operationer. Som sagt, slöseri med pengar och korkat och onödigt. Gud har skappat människan efter sin avbild, han har skapat oss som han vill att vi ska va, och det e så vi ska va. ):

Sen vill jag förbjuda mord på barn/abort. ):

Sen vill jag förbjuda preventinmedel, kondomer osv. ):

Sen vill jag förbjuda allt sex, porr, erotik, sexism och kränkningar i TV-reklamer och överallt. Det är sjukt. ):

Jag vill att vi ska leva med lite mer den typen av moral som vi hade för kanske bara 100 år sedan. ):