Forumet - Den officiella SD-tråden

Den officiella SD-tråden

16348 1 1112
Eftersom vi just nu har närmare tjoget trådar om SD på senaste sidorna i politikforumen, kommer här en officiell SD-tråd för alla nya diskussioner om SD. De gamla diskussionerna som finns får vara kvar tillsvidare, men inga nya trådar om SD behöver skapas.

Anledningen till att det finns en speciell om SD och inte om några andra partier, är helt enkelt för att det inte skapas trådar om något annat parti dagligen.
Stringburka:

De gamla diskussionerna som finns får vara kvar tillsvidare, men inga nya trådar om SD behöver skapas.


Finns det inget verktyg för er som möjliggör sammanfogning av tidigare trådar? Ganska svårt att få till en duglig och vettig debatt genom att skapa en "Hej här tar vi allt om SD"-tråd när det inte finns någon debatt att utgå ifrån. blir bara bajs i slutändan.

Sedan får den gärna klistras också. men det visste du säkert redan.

Bara Ta Allt:

Längtar tills Sming hittar hit, han kommer bli så arg, så arg, så arg. Du har förstört hela hans UM-upplevelse.


Nee då. visst blir man lite arg på extremfacsistmetoder som används här på forumet för att tysta ner meningsmotståndare [wink]

Men för den sakens skull tänker jag posta dussintals med trådar om vänsterpartiet och F! så vi slipper se trådar om den i framtiden med [blush]

Sedan vill jag påpeka att jag inte startat många SD-trådar alls. Bara invandring & Mångkultursrelaterade saker.
Vart Sverigedemokrater hänger på nätet:

http://sverigedemokraterna.se (officiell hemsida)

http://sdu.nu/ (ungdomsförbundets hemsida)

http://www.sdkuriren.se (tidning och några partibloggar)

http://www.youtube.com/sdtelevision (Youtube kanal)

http://status.st/ (opinionsmätningar)

http://www.facebook.com/SDjatack (Facebook)

Nyhetsbloggar av folk som sympatiserar med SD:

http://politisktinkorrekt.info/ (104:e största hemsidan i Sverige enligt Alexa)

http://frianyheter.wordpress.com/

Diverse andra SD-bloggar:

http://thoralfalfsson.webblogg.se

http://kentekeroth.se/

http://sdlandskrona.blogspot.com/

http://robsten.blogspot.com/

http://affes.wordpress.com/ (statistik blogg)

Kan också finnas några Sverigedemokratiska sympatisörer på Flashback men vissa där är lite skumma.

Spana också in:

För ett par dagar sedan kom Aftonbladet med en helt enastående nyhet. Apocalypsen är nära och då vi inom kort kommeri kunna skåda en massa judeätande sverigedemokrater i riksdagen. Allt för stödet för SD ökar och det markant, senaste opinionmätningen av United Minds/Aftonbladet säger att dom kan landa på 6.5 procent och därmed bli det femte största partiet, större än både KD, C och V.


​http://www.aftonbladet.se/nyheter/valet2010/opinionsundersokningar/article7561925.ab


Image

Alla Riksdagspartier har kommenterat saken, men förgäves gick inte SD och Jimmie att få tag på!

Roligast av dom alla som vanligt en representant från vänsterpartiet, i detta fall Anki ahlsten.

Anki Ahlsten, partisekreterare (V)

Partierna om SD som vågmästare
1 Vem ska regera om Sverigedemokraterna blir vågmästare?
2 Kan ditt parti tänka sig att samarbeta över blockgränsen och i så fall med vilket parti?
3 Kan det bli nyval?

4 Är det rätt att stänga ute ett parti från makten trots att det får stöd från en viss procent av väljarna?

1 Det blir en diskussion vi får ta då. Det enda jag kan säga är att vi under inga omständigheter samarbetar med ett odemokratiskt parti.

2 Det är ingenting jag vill diskutera nu. Vår målsättning är att vi ska få egen majoritet med S och MP. Samarbete med något annat parti finns inte på kartan just nu.

3 Det beror på hur valresultatet ser ut. Men jag hoppas verkligen inte att det ska behöva bli aktuellt.

4 Det kan man diskutera. Men det här är ett parti som ligger så långt från Vänsterpartiet som man kan komma, ett högerextremt parti. Och det är utifrån det som jag svarar.
Pannkakor:

Kan också finnas några Sverigedemokratiska sympatisörer på Flashback men vissa där är lite skumma.


Sedan finns det ju dom som klumpar ihop alla grupper som har högerinslag med varandra, nazist som konservativ.

SD är ju ett numera ett konservativt parti i grunden, hur mycket vänsteranhängare än kallar dom för från allt till nazister till homofientliga. Och det är bland konservativa debattörer man finner Sverigedemokraterna.

Vi har den något äldre Strix m/94 Ingen personlig Favorit. Men kan gillas av andra.

Min klare favorit är Dogdylan. Allt han väljer att skriva om är helt klart värt att läsa om, den enda skribenten som jag väljer att läsa vad han skriver oavkortat. Aldrig sett människan skriva korta och fjantiga Offliners, det är längre inlägg den mannen sysslar med. rekommenderas högt högt. Den bättre av debattörerna på I&I
Här är ett av hans bättre inlägg [bigsmile]

Lantbruk är en annan. Gammal vänsteranhängare som tröttnat på vänsterns förräderi mot arbetarklassen och dess eviga mångkulturvurmande. En användare jag personifierar mig med väldigt ofta.

Kommer jag på fler kompetenta debattörer uppdateras min lista!
Stringburka:

Text


En fråga till.

Kommer du eller er moderatorer hålla tråden ren från chat och dylikt. såsom Dazed and Confused och Kakaoxo redan hunnit med att göra i denna tråden? Annars kan ni väl inte begära att folk vill starta nya trådar om denna skulle vara för full med skräp?
Sming:

Kommer du eller er moderatorer hålla tråden ren från chat och dylikt. såsom Dazed and Confused och Kakaoxo redan hunnit med att göra i denna tråden? Annars kan ni väl inte begära att folk vill starta nya trådar om denna skulle vara för full med skräp?


Anmäl när det blir för mycket. Lite skräp lär det alltid vara, men ska försöka hålla borta det värsta.
"SD ska granska våldtäktsdomar"
Sverigedemokraterna skyller en stor del av det ökade antalet våldtäktsanmälningar på utomeuropeisk invandring och ska granska våldtäktsdomar för att få stöd för sin tes. Men enligt Brå är inte nationalitet en avgörande faktor.

Sverigedemokraternas ledare Jimmie Åkesson talade om "den nya våldtäktsvågen" i sitt sommartal i hemstaden Sölvesborg på lördagen. Han anklagade feminister och etablerade partier för att inte våga tala om problemet.

– Frågan är känslig för dess starka koppling till landets huvudlösa massinvandringspolitik, sade Åkesson, inför några hundra åhörare.

Han stödde sig på statistik från Brottsförebyggande rådet (Brå) när han uppgav att våldtäktsanmälningar ökat de senaste åren och att det finns en överrepresentation av misstänkta med utomeuropeisk bakgrund.

SD har nu begärt ut alla våldtäktsdomar från landets tingsrätter från förra året för att kunna granska vilka gärningsmännen är.

Men att antalet anmälningar har ökat behöver inte betyda att det faktiskt sker fler våldtäkter än tidigare, enligt Brås utredare Klara Hradilova Selin. Och även om personer med invandrarbakgrund oftare misstänks för brottet spelar faktorer som social bakgrund, inkomst och utbildning större roll än nationalitet.

– Dessutom finns forskning som visar att många felaktigt pekar ut invandrare som misstänkta. De har en bild av att brottslingar ska vara mörkhåriga eller ha en viss härkomst, säger hon.

SD:s granskning av domar ska användas i en kampanj mot våldtäkter som partiet dra i gång i valrörelsen. Åkesson kallade det för den viktigaste jämställdhetsfrågan och krävde att invandring från "kulturellt avlägsna länder" måste begränsas. Åkesson vill också "säkerställa" att invandrare inte är kriminellt belastade och att de inte hyser negativa attityder till svenska kvinnor, utan att gå in på hur det ska gå till. Ett SD-förslag är att nya medborgarskap ska kunna återkallas de första tio åren om grova brott begås.

SD-ledaren anser inte att den hårda tonen i hans sommartal smutskastar alla invandrare som aldrig begått något brott.

– Nej, inte om man samtidigt talar om att det finns väldigt många invandrare som bidragit till välfärden och förbättrat samhället på olika sätt, säger Åkesson.

SD vill kraftigt minska vad man kallar "massinvandring", i synnerhet asylsökande som får uppehållstillstånd och anhöriginvandring. SD tror att deras politik kan leda till att de kategorierna skulle kunna minska till en tiondel.

Åkesson aviserade också en SD-handlingsplan för att minska brott mot äldre, framförallt rån. Även här såg han orsaker utanför landets gräns och hävdade att det oftast handlar om rånarligor från Östeurop

http​​://www.dn.se/nyheter/valet2010/sd-ska-granska-valdtaktsdomar-1.1150008
Vill kommentera en sak ang. en kommentar i en låst tråd om SD.

* SD vill utöka kameraövervakningen i samhället för att förebygga brott, säger Åkesson. "Vi kräver också nolltolerans mot kvinnofientligt beteende på landets skolor." Kvinnor som känner sig hotade ska, enligt SD, få rätt att bära pepparspray.

Så fort man känner sig hotad så ska man ha rätt att försvara sig, det håller jag med om. Men vad är nästa steg? Ska man ha rätt att bära pistol eller kniv och motivera det med att man känner sig hotad?

Jag tycker att man istället ska polisanmäla det och polisen ska sätta stopp för det. Dock så klarar inte polisen av det, och därför ska man satsa mycket mycket mer pengar på polisen i sådana här fall. Detta för att man inte skall känna sig hotad och tvingad att bära vapen.

Sen så tänker jag tilläga att jag anser att SD inte hör hemma i riksdagen. jag tycker dem är ett parti som drar alla över en kam. De får det att framstå som om alla invandrare är dåliga. det handlar så mycket mer om
Sming:

Och även om personer med invandrarbakgrund oftare misstänks för brottet spelar faktorer som social bakgrund, inkomst och utbildning större roll än nationalitet.


om svenskar skulle växa upp i "problemområden" så skulle man inte klassa detta som ett problem med "folket" utan med individerna.
Jag anser att folk drar ett likhetstecken mellan många individer som är på fel sida lagen och säger att alla som kommer därifrån är på fel sida lagen.

Jag vill gärna veta vad SD anser om arbetskraftsinvandring. Är det en dålig sak?
Borgeus:

Jag vill gärna veta vad SD anser om arbetskraftsinvandring. Är det en dålig sak?


Nu är jag ingen officiell talesperson för SD.

Men SD säger sig prioritera svenskar, vi har en hög arbetslöshet, framförallt bland ungdomar och det är något SD säger sig vilja ändra på. Att satsa på invandrare istället för svenskar är som ett slag mot hela den svenska befolkningen och säga att vi inte duger till.

Sökte och fann ett klipp för det jag precis sa, 3:45 in i det här klippet.- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Roll on:

Såvitt jag vet så ser inte SD arbetskraftsinvandring som något dåligt, så länge det inte är från länder med alltför annorlunda kultur.


Det där stämmer ju inte. kolla i inlägget ovan. 3:45 in i klippet.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 2 - - - - - - - - - - - - - - - - -


Kollade precis den tredje filmen om debatten mellan Kent Ekroth & Maria Ferm. Den blonda tjejen som ställde frågor på slutet gjorde mig nästan tårögd. Att svenska kvinnor verkligen kan vara så degenererande är bara så jävla sorgligt. Tog mig tiden att citera allt hon sa.

"På 50-talet när kvinnorna gjorde entré på arbetsmarknaden så var många av männen rädda för att kvinnorna ska ta deras jobb, för att det skulle bli mindre jobb för männen. Men det blev det inte utan istället så skapade kvinnorna mer jobb. Jag är av den bestämda uppfattningen att mer invandring skulle skapa jobb för människor tar inte jobb dom skapar jobb"

Men det här tog priset[sad]

"Jag tror att utbyte alltid gynnar och jag tror att det är bra med öppna gränser och jag tror inte att det är så att om vi skulle öppna våra gränser skulle det komma en stor "hjord av invandrare" och flytta in hit...jag tror inte att Sverige är såpass populärt jag tror helt enkelt att det är viktigt att det finns ett utbyte, både kulturutbyte och arbetsutbyte och att vi känner lite empati med dom människor som faktiskt behöver någonstans att bo och som behöver en trygghet som dom hade kunnat finna en trygghet här i vellinge"
Sming:

SD är ju ett numera ett konservativt parti i grunden, hur mycket vänsteranhängare än kallar dom för från allt till nazister till homofientliga. Och det är bland konservativa debattörer man finner Sverigedemokraterna.


Du hittar bara amatorer i SD, bortse ifran ett faltal. De som inte kanner luktan av stanken, efter en storre ompaketering av partiet, kanner anda av luktan efter ett tag aktivt i partiet. Man kan leka med ord, saga att man inte ar rasister och sedan papeka att det inte finns nagot i ens partiprogram som direkt kan defineras som rasism, men bakom stangda dorrar kommer dess verkliga sida fram. Faktum ar att tappar flest ledamoter i kommunerna, hela DUBBELT sa mycket som genomsnittet av de andra partierna. Ar detta en tillfallighet? Vad betyder detta? Nej... Dessa SD politiker som gatt med i partiet kande inte den illa luktande stanken jag varnar om, men bakom stangda dorrar, nar media inte narvarar, ar stanken omojlig att ga miste om och de oskyldiga sjalarna som inte ville Sverige nagot ont, hoppar av.

Trots SD relativt laga stod i forra valet, stod stolarna i kommunen tomma, det fanns ingen som kunde representera dem. Vad betyder detta, jo, att forsta basta clown partiet hittar som ar beredd att lagga ner tid, ar garanterad att fa representera SD kommunalt... inte undra att det blir svarare att dolja stanken da.

Kolla in dessa lankar, som stodjer det jag sager.
1, en clown som representerar SD.

2, kalla for mina pastaenden http://www.dn.se/nyheter/valet2010/sd-tappar-flest-ledamoter-i-kommunerna-1.1145...


Jag skulle vilja kalla SD for vardekonservativa, med inslag av rasism. Det finns inget konkret i dess partiprogram eller Akessons uttalande som kan defineras som rasism, men som sagt, lat er inte luras av det... Det bli ju trots allt lite svart att fiska roster ifall man med klarsprak skulle ga ut och saga att man vill ha ett land, fritt fran afrikaner och muslimer... o aven kristnasyrianer.Sming:

ag är av den bestämda uppfattningen att mer invandring skulle skapa jobb för människor tar inte jobb dom skapar jobb"


Kanske ar det du som tar priset istallet. I ratt arbetsklimat finns det ingen anledning till att fler i arbetsmarknaden skulle leda till okad procentuell arbetsloshet. Det ar lika logiskt som att saga att det skulle vara gynnsamt for sveriges ekonomi ifall vi hokos pokousade bort 2 miljoner i arbetslivet. Vi skapar jobb at varandra... Varfor kan inte sd satsa pa ett se till HUR man far invandrarna mer arbetsdugliga fortare? Sa vitt jag vet sa ar man emot svenskaundervisningar for invandrare for att det ar "diskriminerande mot svenskarna".


Sming:

ag tror att utbyte alltid gynnar och jag tror att det är bra med öppna gränser


Nar det blev mojligt for osteuropeer att komma hit (eu regler) sa trodde manga att det skulle bli varldens race att komma hit... det uteblev.
SAmini:

Du hittar bara amatorer i SD


Jaså.

SAmini:

men bakom stangda dorrar kommer dess verkliga sida fram.


Okej.

SAmini:

Faktum ar att tappar flest ledamoter i kommunerna, hela DUBBELT sa mycket som genomsnittet av de andra partierna. Ar detta en tillfallighet?


Nej det är ingen tillfällighet. Det är för att vi har ingen åsiktsfrihet egentligen här i sverige. Är du med i "fel" parti kan du riskera jobbet och en framtida karriär. Har man dessutom både fru och barn så är blir det oftast att man prioriterar dessa framför politiken. En annan orsak skulle väl vara den att inget annat parti blir så mycket utsatta för politiskt våld som sverigedemokraterna. Andra finns det säkert som inte pallar trycket att ha ett konstant öga vakat mot sig för att inte säga för mycket, eller av samhället tabubelagda åsikter. Kort och gott, inget annat parti har så mycket press på sig som sverigedemokraterna.

SAmini:

Nej... Dessa SD politiker som gatt med i partiet kande inte den illa luktande stanken jag varnar om,


Jag förnekar inte att det dyker upp exempel lite här och var där att det haspas ut en hel del prat som inte borde förekomma. Men hade man haft ögonen på andra partier så hade säkerligen en del smått och gott kommit upp där med. På exempelvis Ung-vänsters möten där allt möjligt folk på det vänsterextrema spektrumet befinner sig. Media gör en ensidig prioritering på att "granska" sverigedemokraterna och det är därför vi hör om dem.

Men jag är faktiskt förvånad att det inte dyker upp fler fall än dom vi har. Man kan ju tycka att ett parti som för inte allt för länge sedan lämnade högerträsket skulle ha fler tokstollar i sina led. SD har gjort ett bra jobb verkar det som med att rensa upp i sina led, men det skapas fortfarande fickor här och där, inget som partiet kan göra något åt fören dom sparkat honom.

SAmini:

det fanns ingen som kunde representera dem. Vad betyder detta, jo, att forsta basta clown partiet hittar som ar beredd att lagga ner tid, ar garanterad att fa representera SD kommunalt...


Kan mycket väl vara så.

SAmini:

1, en clown som representerar SD.


Visst att han är clown, men som jag skrev en bit upp, man väljer att plocka ut dessa pellejönsar vart man än hittar dem och försöker få deras uttalanden och åsikter representera partiet i övrigt.

SAmini:

Jag skulle vilja kalla SD for vardekonservativa, med inslag av rasism


Jaså.

SAmini:

Det finns inget konkret i dess partiprogram eller Akessons uttalande som kan defineras som rasism, men som sagt, lat er inte luras av det...


Så... SD har dolda intentioner med andra ord?

SAmini:

Det bli ju trots allt lite svart att fiska roster ifall man med klarsprak skulle ga ut och saga att man vill ha ett land, fritt fran afrikaner och muslimer... o aven kristnasyrianer.


Hallucinationer.

SAmini:

I ratt arbetsklimat finns det ingen anledning till att fler i arbetsmarknaden skulle leda till okad procentuell arbetsloshet.


Men då får jag säga som Ekroth sa [bigsmile]
Med ditt resonemang så måste det ju betyda att länder med hög population har en skyhög arbetssysselsättning då människor inte kan "ta jobb" utan bara "skapar jobb". Vi kan plocka in hur många människor som helst här i sverige, för på något vis så skulle ju bara mer jobb komma. Men då kan man ju samtidigt fråga sig hur ett land med en sådan liten befolkning som sveriges kunnat ha en historiskt låg arbetslöshet. Förklara dig.

- - - - - - - - - - - - - - - - - Sammanslagning 1 - - - - - - - - - - - - - - - - -


SAmini:

Sa vitt jag vet sa ar man emot svenskaundervisningar for invandrare for att det ar "diskriminerande mot svenskarna".


Ännu en felaktighet. Hur ska man lära sig ett språk om man inte undervisas i det? Jag kan heller inte finna stöd för det någonstans på deras hemsida, eller i partiprogram. Detta fann jag däremot ang medborgarskapet.

Kraven för att få svenskt medborgarskap skall skärpas kraftigt. Grundläggande krav skall vara att man varit bosatt i landet i minst tio år och att man under denna tid uppvisat en klanderfri vandel. Genom ett obligatoriskt medborgarskapstest skall man också visa att man tagit till sig det svenska språket och skaffat sig grundläggande kunskaper om svensk historia och svenskt samhällsliv. Därtill skall man också underteckna en deklaration där man bekräftar sin lojalitet med Sverige och förbinder sig att respektera svenska lagar och övriga samhällsregler.