Forumet - Den officiella tråden för stöd och råd

Den officiella tråden för stöd och råd

29231 5 120
Hej, denna tråd är tänkt att vara en officiell tråd där man kan söka stöd och råd om allting i livet.

Jag kommer personligen att övervaka tråden men jag önskar även att moderatorerna håller ett extra öga på denna tråd så att det inte sker mobbing eller annat nedlåtande beteende mot de som behöver hjälp.


Den här tråden är taggad med taggen "Plusmoderering" vilket innebär att vi kommer att moderera hårdare i syfte att skapa trevliga trådar med givande diskussioner och debatter. Utöver våra allmänna regler innebär detta följande: Tagg för trådar där ni vill ha extra moderering.
Senast ändrad 25 Oct 2014, 17:25 av Edinburgh

adaq: Mina vänner har börjat umgås med fel människor. De skiter u mig och umgås istället med sånna som röker, dricker alkohol och har ett dåligt förflutet. Vad ska jag göra? Vad ska jag säga till mina föräldrar? Har ni varit i liknande situvation?
Jag vet inte om det är så mycket att göra åt det, du kan försöka skaffa nya vänner om du inte är för fäst vid de du har. Tids nog kommer du ha andra vänner som passar dig bättre.

Spana också in:


Exodus: för 1 år sen men har skadat den igen 3 ggr sedan september. Senast idag. Har svårt att öppna dörrar osv (antagligen 1 vecka framöver).
Vafan, hur gör du för att paja handen? Är det vänster eller höger? Kommer du ha svårt att skriva tentan med handen?

Exodus: Tentorna är på onsdag och torsdag
Känner du dig redo med all kunskap du behöver?

Exodus: lite jobbigt att skriva på dator. men är vänsterhänt som tur och skadade högern när jag lyfte vikter
Okej, tur att du är vänsterhänt. Tumme upp Hoppas den läker snabbt.

Exodus: nej... ska plugga några timmar nu och sen kanske jag festar eller fortsätter plugga :O
Hm, man behöver lite time off så festa på du. PartySkål Du har ju några dagar kvar som du kan råplugga under. Nåja, det förutsätter att du inte är bakis i flera dagar. Blink