Forumet - Den officiella vänta-på-paket tråden!

Den officiella vänta-på-paket tråden!

10387 3 190
Väntar nu på mina snordyra dubbfria vinterdäck. Är inget märkvärdigt med dom mer än att det är 20 tum. Och att dom är väldigt breda. Och väldigt höga. Ja alltså i förhållande till vanliga däck som sitter på dom flesta personbilar.

Kommer returnera direkt om dom är äldre än 2 år. Tänker inte betala så mycket för helt nya däck som tillverkats för mer än 2 år sedan. 


Hjärta

Spana också in:

Väntar på mitt paket!!! Men det kommer aldrig och nu idag fick jag plötsligt status: 
Misslyckat leveransförsök - The recipient was not present. The recipient has been notified.
Vilket inte alls stämmer då jag varit sjuk och legat stilla och lyssnat hela dagen, uhg!
Dumma Postnord, det är inte första gången heller, känns som att de kanske har för mycket att göra så de helt enkelt är fula och bara fyller i att ingen vart hemma så att de inte behöver ta tiden att leverera till dörren. Kanske har helt fel men det har knappast varit någon som knackat på här idag iallafall! Icke!

Storchen84: Väntar nu på mina snordyra dubbfria vinterdäck. Är inget märkvärdigt med dom mer än att det är 20 tum. Och att dom är väldigt breda. Och väldigt höga. Ja alltså i förhållande till vanliga däck som sitter på dom flesta personbilar.

Kommer returnera direkt om dom är äldre än 2 år. Tänker inte betala så mycket för helt nya däck som tillverkats för mer än 2 år sedan. 


Hjärta
En bekant köpte nya mjuka däck och satte på, sedan fick han 13 punkteringar under sådär 3 månader, rätt galet. Men det var ju inga vinterdäck, hoppas att du blir nöjd!

Lav:
Sådant är mer personligt än man tror. Bara för att man tycker att en parfym luktar asnice innebär det inte att den kommer vara nice på ens kropp. Beror helt på hur man svettas, och inte svettas m.m.

The One är en som både jag själv och andra tycker doftar gott på mig så jag kör vidare på det säkra kortet Mycket glad
Ja precis, kan ju passa som julklapp i sig men blir ju en rejäl besvikelse om klappmottagaren inte alls passar i den, sånt vet man ju inte ^^
Ja det gör du rätt i! Iallfall när du nätshoppar, annars kan man ju få professionell hjälp och testa före man köper om man är i butik, då kan det ju vara spännande att testa någon nytt, men är nog inte värt att chansa när man handlar över nätet. Vad är det man säger... Köpa en gris i en säck, lite så kanske, man har ingen aning om det blir ett bra köp ^^

Härligt att du hittat en som passar ändå!
Det första paketet jag väntade på hade kommit och jag vet inte vem jag ska svära över här men postnord antar jag. Leveransdåren hade satt paketet typ... i inkastet till min brevlåda eftersom det inte fick plats - och min brevlåda är på min uteplats - otroligt att det inte blev stulet med tanke på området jag bor. Hade bara behövt lyfta på locket och ta paketet då det inte fick plats genom inkastet och således inte kom ner i lådan...
Crysilis: En bekant köpte nya mjuka däck och satte på, sedan fick han 13 punkteringar under sådär 3 månader, rätt galet. Men det var ju inga vinterdäck, hoppas att du blir nöjd!
Jag har lyckats få två punkteringar på två år för massa år sen - ska dock påpekas att även om det var nya däck så var det dom absolut billigaste däcken som gick att hitta.


Hjärta

Storchen84: Det första paketet jag väntade på hade kommit och jag vet inte vem jag ska svära över här men postnord antar jag. Leveransdåren hade satt paketet typ... i inkastet till min brevlåda eftersom det inte fick plats - och min brevlåda är på min uteplats - otroligt att det inte blev stulet med tanke på området jag bor. Hade bara behövt lyfta på locket och ta paketet då det inte fick plats genom inkastet och således inte kom ner i lådan...
Jag har lyckats få två punkteringar på två år för massa år sen - ska dock påpekas att även om det var nya däck så var det dom absolut billigaste däcken som gick att hitta.


Hjärta
Vilken galning! Det är ju tyvärr ingenting som hör ovanligheten till när det gäller Postnord.
En gång fick jag en kartong efter bara 3 dagar efter jag beställt men som man kan trott vart med i ett krig. Blev helt chockad över hur de ens lyckats med att förstöra paketet på det sättet under bara tre dagar. Helt galet sönder vart det, tejpats säkert tio olika gånger pga hål och helt nersmutsat och tillknycklat osv... Hon som levererade var dock snäll, hon berättade att det var helt galet hanterat av tidigare personal och att jag inte behövde emotta paketet osv men som tur var vart innehållet inte förstört, var bara kläder som tur var, om det varit någonting som vore lite mer ömtåligt så hade det pajat sedan länge.
Men ja, många är huliganer, mycket beror väl på annat men vissa är rätt nonchalanta i vad de har för sig.