Forumet - Den onde doktorn?

Den onde doktorn?

1552 0 42

Spana också in:

ööörkarn:

Mycket som sägs är ju skitsnack. Som att han skulle ha gjort tvål och lampskärmar av judar. xD Samt sytt ihop dom. Man får ta en hel del med en nypa salt.


Så sant så sant, det där att ta mycket med en nypa salt. Dock är det där just med tvålen tyvärr något som kan vara sant då tvål tillverkas av bland annat olika fetter. Fetter som man hittar hos människor.
ben1632:

Dock är det där just med tvålen tyvärr något som kan vara sant då tvål tillverkas av bland annat olika fetter. Fetter som man hittar hos människor.


Nej jag har läst något om just tvålen, jag minns inte var men det är bara en myt, precis som lampskärmarna. För såvitt jag kan komma ihåg var liken inte skändade vilket dom borde ha varit om man tillverkat tvål av fettet.
ööörkarn:

Samt sytt ihop dom


Var inte det ett av hans experiment med tvillingar? Har för mig att jag har läst någonstans att han försökte "skapa" siamesiska tvillingar genom att sy ihop ett par ungar, men det funkade såklart inte, de fick bara infektioner och annat obehag.

Fast eftersom det är källa internet, så... Ja, det säger ju sig självt. Men han gjorde ju en hel del andra sjuka saker och var väl praktexempel på "mad scientist", så helt otänkbart är det ju inte.