Forumet - Den perfekta tjejen.. Hur hanterar jag detta?

Den perfekta tjejen.. Hur hanterar jag detta?

2108 0 31
Har nu skrivit ett låångt inlägg två gånger och UM har cpat sig båda gångerna och allt har försvunnit båda gångerna så nu håller jag det kort..

Jag har nyligen börjat på universitetet, träffat en otrolig tjej som är helt, helt otrolig och jag skulle kunna se mig spendera resten av livet med henne fast problemet är att hon aldrig skulle vara med någon som mig. Jag förklarade utförligare varför i de längre inläggen men orkar inte göra om det en tredje gång.. Lita bara på mig, vi är väldigt olika till utsidan..

Vad gör jag nu, har totalt fallit för denna tjej och vet inte hur jag ska gå klart utbildningen med henne där men vill heller inte byta skola.. Är det värt att byta skola även fast denna skola är den bästa möjliga för mig? Att bryta vänskapen är inte ett alternativ då jag inte kan hålla mig från att gå fram och prata med henne så fort jag ser hennes söta leende..

ÄNDRAT 2010-09-22 22:08

Spana också in:

Blivande_japan:

tänkte också på det


Skrivit 2 långa inlägg tidigare och blev pissed till slut och skrev bara detta snabbt tänkte inte så mkt..

Blivande_japan:

men ah, låter overkill att byta skola, wtf kärlek å sånt tjaffs går över vad faen


Jag skrev i de andra utförligare och förklarade varför det inte var som annars.. Har varit olyckligt kär när ja va mindre flera gånger men nu är det helt annorlunda.. Aldrig träffat en mer äkta person.. Henne personlighet är så perfekt.. Vill alla väl, jättesnäll, söt, vacker, självständig, mogen men ändå barnslig på alla rätta sätt, dömer ingen i förhand, smart.. Och som sagt främst att hon är helt äkta.. Man ser att hon inte döljer något och är sig själv..

Jag vet inte vad jag ska göra, kan inte tänka på något annat.

Edit: Glömde nämna att hon har kille (gjorde det i de andra inläggen).
VadGorManNu:

Edit: Glömde nämna att hon har kille (gjorde det i de andra inläggen).


då är det en annan femma.
leave her bro.
tills vidare.

VadGorManNu:

Har nu skrivit ett låångt inlägg två gånger och UM har cpat sig båda gångerna och allt har försvunnit båda gångerna så nu håller jag det kort..


om sidan inte uppdateras på 10-20min så blir det så [cute]
Men varför skulle hon aldrig kunna vara med dig, om hon lär känna dig ännu mer kanske hon gillar dig ännu mer också. Umgås bara och se hur det slutar, just nu kan du inte göra så mycket eftersom ni precis träffats och hon har kille. Mitt tips är att försöka bli vän med henne, så att hon kan räkna med och lita på dig.
Geigerzähler:

[confused] Haru glömt mig elleeerr? Lixooom kolla bara på miig! [cool]


Men va, är du en tjej? alltid trott att du varit en kille[shake] men ja du är perfekt, så antar att det finns en perfekt tjej här i världen!
tänk om jag hade vetat att du var tjej tidigare, hade raggat som fan på dej då[blush]